Općenito > Propisi
Vožnja skuterom oko stanice za tehnički pregled
SlowRider:
--- Citat: luis57 - 15 Travanj, 2011, 12:38:38 ---Slow na kojoj tehničkoj stanici si bio?
--- Kraj citata ---
nisam ja bio ali sam dobio informacije iz 1. ruke, na Encu u Sesvetama i nekoj novoj stanici iza servisa od Škode na Slavonskoj, preko puta mup-a.
Ma mislio sam mu aktivirat blokadu preko daljinskog pa nek ga prebaci na ledja, bas bi mi dobro sjela neka odsteta :evil6:
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 15 Travanj, 2011, 14:13:07 ---nisam ja bio ali sam dobio informacije iz 1. ruke, na Encu u Sesvetama i nekoj novoj stanici iza servisa od Škode na Slavonskoj, preko puta mup-a.
Ma mislio sam mu aktivirat blokadu preko daljinskog pa nek ga prebaci na ledja, bas bi mi dobro sjela neka odsteta :evil6:
--- Kraj citata ---
Odi u Kraljevicevu ulicu u Maksimiru. Tamo su mi uvijek gledali samo brzinu i nista vise. Cak ni svjetla i zmigavce...
JogFromYamaha:
ma nedam ja svoj skut nikome a pogotovo ne balavcima i budalama koji hoceju dir na pili jer sami nemaju nist il voze batinu
ivanm:
ispitivač je probao skut po dvorištu jer mu se svidlo kak ide, a ja sam i tak bio "prebrz" pa sam tolerirao :icon_biggrin:
smoki:
Koje su to droge sad..pa naravno da čovjek ima pravo vozit motor koji ispituje, isto kao šta ima pravo policajac te zaustavit na cesti.. :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju