Općenito > Generalno o skuterima
INA opet poskupila gorivo - vaša mišljenja ??
cika_kure:
jos malo pa cemo svi motorceke moc samo gledat i glancat u dvoristu jer benzin ce postati luksuz :-[... mislim da je pitanje vremena kad ce litra benzina kostat ko kila mesa... al to je tak u nasoj glupoj drzavi glavno da smo zaduzeni pun rac i glavno da šeks ima za cugu, a ostalo je nebitno... :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead:
ivanm:
problem je kod nas što je država u totalnoj banani, nema razvijene privrede, nema socijalne svijesti, nekolicina moćnika u sprezi s državnim vrhom i mafijom dirigira opće stanje i hrani svoje interesne lobije (posebno trgovački), i tako koče samonapredak države..
neki dan sam pročitao da je u 2007. HR uvezla oko 75% hrane što je najveći postotak od ikada i u Europi nitko toliko ne uvozi, to govori o našem jadnom stanju u koje su nas ugurali nacionalistički i materijalistički nastrojeni vođe..
i drugdje su iste cijene goriva al su plaće 2-3-4000 e..
ljudi nemaju novaca al su u kreditima pa se daje dojam da se dobro živi, ljudi su iz bivše države preuzeli naviku zaduživanja, al nema više Yugoslavije, nitko neće vratit naše dugove!!
samo što je narod naivan pa samo plaća, a kod nas se može cijena goriva dizat u nebesa, jer će se ljudi radije odreć gableca nego auta..
takvu smo državu i vlast tražili, nemamo se kaj buniti, jednom je jedan psiholog rekao:
"svaki narod svoju vlast ZASLUŽUJE"..
Shiltac:
HDZ Zna! Ma zna moj K*****!!! Treba ih sve poubijat!
Shiltac:
mi se kao ono okrećemo prema eurospkoj uniji? Pa nikad nećemo doć u eu! Kod njih je sve jeftinije i plače su veće!! Nisam tankiral već jedno 2-3 mjeseca, al kad sam zadnji put tankiral u sloveniji je eurosuoer 95 bil 1€ (jedan euro)!!!
R50X:
Ja sam cuo da u Italiji masa skutera ide na plin. Navodno imaju plinske boce ispod sjedala a kad ga isprazne zamjene praznu bocu plina s punom na benzinskoj tipa kao kod nas sa obicnim plinskim bocama za štednjake. Mozda bi se preko neta mogli kupiti sva ta sranja za plin za skutere i jedna boca pa je malo preraditi tako da se u nju moze točiti plin na benzinskoj :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju