Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Kinez 50 ccm s-ray

<< < (12/15) > >>

jager1211:

--- Citat: benjamin_hawk - 24 Lipanj, 2011, 15:45:35 ---oce prijatelj ima taj skuter stavio vecu granu,povadio sve iz spuha,klip 42 ubacio i 4t skuter ide extra ima star bolji nego mnogo 2t skutera

--- Kraj citata ---
benjamine nije 42 malo sa se zbuni na pomicnom mjerilu klip je 47 , i ovako ubaci kit 80ccm ubaci gljivu i diznu 88 napravi slobodni auspuh jer kod njega ti je auspuh oko 20mm fi ti napravi granu od fi 30mm...ventile nasteluj usisni nabaci na 0.05 a izduvni na 0.10 nemoj vise inace ce ti otic gumice na ventilima i motor ce ti lose ic trosit ce ulje i pusit previse... uradi to sto sam ti sad reko i motor ce ti se preporodit , mozes mu ubacid drugi CDi i drugu bregastu e onda ces imat jak 4T skuter ;)...

L-kao ludak:
A sada mi skut neide kako je prije išo a nisam možda prešo sa kitom 1200-1500 km  šta može biti (remen,rolnice) ?

znaci jos mi je ostao auspuh i gljiva...

a nekom mojom logikom svaka svjećica može zapaliti šoljicu benzina i cisternu benzina .. :dontknow: :dontknow:

jager1211:
probaj da svjecicu ocistis i da ventile preselujes....

L-kao ludak:
pregrijo sam skuter tj. brat mi ga je pregrio   :redface: :redface: :redface:

kad ga napravim kako cu mu povecat hladenje

Miki-speedy:

--- Citat: L-kao ludak - 03 Kolovoz, 2011, 02:11:09 ---pregrijo sam skuter tj. brat mi ga je pregrio   :redface: :redface: :redface:

kad ga napravim kako cu mu povecat hladenje

--- Kraj citata ---
Postavi air scoop i to je to..

Btw,drug je kineza tog naturpijao malo,stavio puno deblju izduvnu granu (100% otvoren spuh),zelene suste na kvacilo i kit neki..
I mogu vam rec,mnogo dobro ide :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju