Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Kinez 50 ccm s-ray
wonderkid:
--- Citat: benjamin_hawk - 24 Lipanj, 2011, 15:45:35 ---oce prijatelj ima taj skuter stavio vecu granu,povadio sve iz spuha,klip 42 ubacio i 4t skuter ide extra ima star bolji nego mnogo 2t skutera
--- Kraj citata ---
da zaboravio sam da 4t radi na principu veceg klipa i praznog auspuha :icon_thumright:
benjamin_hawk:
--- Citat: wonderkid - 24 Lipanj, 2011, 17:42:06 ---da zaboravio sam da 4t radi na principu veceg klipa i praznog auspuha :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
koliko god ti govorio i dokazivao teoriju ja imam cinjenice i dokaze msm nemam sta pricat znam kako ide skuter i znam sta je radio
L-kao ludak:
Pozz raja, vidim da ste na mojoj temi malo aktivni bili.. :toothy9: :toothy9:
Treba mi pomoć...
Skuter teško pali na kurblu na dugme nikako , ne može više od 30 km/h , gasi se na leru (moram uvijek držat gas) i jedva krene sa mjesta....
Molim vas što prije odgovor. .... pozdrav iz Sarajeva
:help: :help: :help: :help:
benjamin_hawk:
--- Citat: L-kao ludak - 30 Lipanj, 2011, 18:17:25 ---Pozz raja, vidim da ste na mojoj temi malo aktivni bili.. :toothy9: :toothy9:
Treba mi pomoć...
Skuter teško pali na kurblu na dugme nikako , ne može više od 30 km/h , gasi se na leru (moram uvijek držat gas) i jedva krene sa mjesta....
Molim vas što prije odgovor. .... pozdrav iz Sarajeva
:help: :help: :help: :help:
--- Kraj citata ---
svijecica sigurno si se vozao po kisi ovih dana isto kao i ja i isti simptomi.
wonderkid:
--- Citat: benjamin_hawk - 24 Lipanj, 2011, 23:30:29 ---koliko god ti govorio i dokazivao teoriju ja imam cinjenice i dokaze msm nemam sta pricat znam kako ide skuter i znam sta je radio
--- Kraj citata ---
ne dokazivam teoriju nego praksu,previse sam se puta uvjerio u to na svojem skuteru a ne na skuteru od frenda tak da samo potvrdujem svoju teoriju a za tvoju me boli briga jer se nebi cudio da uopce neznas kaj je radeno na tom skuteru tak da sretno,pusa :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju