Tehnički kutak > Tuning skutera

Setup help :D

<< < (3/3)

Darky:

--- Citat: Ruff Ryder - 14 Travanj, 2011, 23:57:39 ---a uzet cu barem nove lezajeve jer volim pikat na zadnji :D

--- Kraj citata ---
po meni onda radis totalnu glupost ::)
kad vec rastavljas blokove kupi odmah radilicu i miran si...

Crazy Kuree:
Za novim ležajevim a i novom radilicom nema potrebe bar do 10000km. Kit pametnije streetrace, gusani je 2 karike i nešto jači od konkurencije (polini sport, dr evo). Taj stage6 pro je totalni promašaj, jedna karika alu kit i 12ks po knjigama, klip je jako osjetljiv (čini mi se da ga athena pravi). Ako već mora bit te snage i alu- Mhr replica je bog. Radilicu kad budeš mijenjao uzmi Bgm evolution- 100 eur, a bolja nego RMS za nekoliko klasa

Aprilia00:

--- Citat: Crazy Kuree - 15 Travanj, 2011, 17:00:32 ---Za novim ležajevim a i novom radilicom nema potrebe bar do 10000km. Kit pametnije streetrace, gusani je 2 karike i nešto jači od konkurencije (polini sport, dr evo). Taj stage6 pro je totalni promašaj, jedna karika alu kit i 12ks po knjigama, klip je jako osjetljiv (čini mi se da ga athena pravi). Ako već mora bit te snage i alu- Mhr replica je bog. Radilicu kad budeš mijenjao uzmi Bgm evolution- 100 eur, a bolja nego RMS za nekoliko klasa

--- Kraj citata ---

Stage6 pro uz male dorade i jaci auspuh, strasno ide  :icon_thumright:

Crazy Kuree:
Ma svaki ide super uz dorade, meni je to malo glupo alu kit s jednom karikom i tom snagom, iako ide taj pro i iz manji obrtaja al nije to to. Na yasuni R bolje klip s dvije karike

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju