Ostalo > Motocikli
sta kazete na ovo...?? :)
matija93:
stvarno je motor lijep nema sta sirok je i sve to al zadnji kraj mi se najvise svida zbog gume i fara....dobra pila :headbang: :headbang:
tajfun:
jao koja zvjer.vidim da se išlo na ubrzanje po lančaniku zadnjem.baš po mom ukusu.uglavnom serijski motor nikad nikom neće bit savršen.ako uzmem sebi motor bit će to neki 1000 ili više ccm i složit ću streetfighter komplet po svom ukusu,a definitivno zadnju vilicu sa monstera s felgom od auta 250 i rep ducati 999.lik u zagrebu ga tako slaže i motor je pure sex.
Loris Ri:
--- Citat: matija93 - 15 Travanj, 2011, 09:12:17 --- al zadnji kraj mi se najvise svida zbog gume i fara....dobra pila
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright:
marin18:
--- Citat: Loris Ri - 14 Travanj, 2011, 22:34:02 ---taj frend od starog ga je uzeo za 50000kn ali nije bila ova masina nego 1200ccm,pa je prodo tu masinu i uzeo 1400ccm u dijelovima...pa posto se taj lik ne kuzi bas u motore dao nama da ga slazemo..
--- Kraj citata ---
Koliko ja znam to je od Gorana s Trsata..harley davidson....inace taj tip mi je od frenda kum i iskreno sumnjam da si ga ti slago taj motor je vec duze vrijeme isti samo se boja promjenila....ispravi me ako sam u krivu :icon_thumright:
tajfun:
sad sam se sjetio.mislim da je taj motor bio na jurcinim slikama ili kad je slagao roxa ili sp-a pa su svi pitali što je to i rekao je da je harley custom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju