Tehnički kutak > Tuning skutera
Ispuh na zip-u
dado-tuning:
kao ponosni vlasnik zipa :headbang: mogu ti reci kao je na mom sp-u bio setup prije...
znaci,leo vince ZX,dellorto 12mm,dizna 68,rolice 3,5gr,bijeli centralni i malo tvrđe opruge kvacila...ostalo standard..
motor se dize skoro "na gas" i po njegovom satu(od nrg mc2) lovi nekih 95-98 km/h...
ovo ti je jako isplativ "tuning"....kad ovo napravis,odusevit ces se,nakon 1,2 mj. ces patit za kitom i malo "jacim" setupom :icon_biggrin: :hello:
haris_:
Kod mene je weber 12mm...Jel ga moram zamjeniti ili mogu samo staviti diznu 68 ?
Sory sto sam malo dosadan ali eto ko pita taj ne skita :toothy9:
haris_:
Zaboravio sam pitati kolika vam je potrosnja kod takvog setupa bila...I koje su dimenzije remena kod vas? Kod mene ne pise nigdje.
Kod mene je sljedeci setup:
Auspuh serijala
rolice oko 4-5 gr (nisam siguran)
serijski centralni (malo sam ga skratio)
serijske opruge kvacila
serijska dizna
svijecica Bosh R0 ona sa 3 kraka
A maximalna brzina je 70 km/h po njegovom satu ???
I motor trosi ko lud na dan predjem 8 kilometara i za toliko puta motor potrosi 2km goriva :o
Tako sam pokusao mjeriti potrosnju najlakse :toothy10:
Bruno16:
kao šta su ti rekli stavi auspuh, rolice i federe kvacila i motor ce ti ic do 85. a potrosnju izmjeri da ulijes do cepa rezervar pogledas koliko si presa km i kad dodjes iduci put na pumpu opet do cepa i tocno vidis koliko si presa i koliko potrosija...podjeli i dobit ces potrosnju
haris_:
OK hvala.Jel vam problem da kazete mjere svog kaisa ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju