Tehnički kutak > Tuning skutera
Produženi prenos?
Black Runner:
Nekažem da nema razlike ali ionako skoro niko ne ostavlja serijski auspuh na 50ccm pa se često još više približe zvuku od 125ccm 2t.
Ako samo glup policajac nekuži razliku od50-125 2t mora bit 150 puta gluplji od ovog glupog da ne skuži razliku između 50 i 125 4t ili 200-4t. Kužiš?
wonderkid:
kuzim sto hoces reci ali zasto ne slozis base setup i vozis se ko covjek a performanse su ko neka 125cc 2t,para ces isto ulupat koju god kombinaciju izaberes jednako,blokada za vece kubikaze 2t se prodavala na sipu za 100e ako se ne varam
Black Runner:
Već imam base setup i već sam ulupao para :icon_biggrin: , možda jesam konkurentan 125 4t ali ne i 2t zar ne?
Mislim možda si u pravu ali i tu 125 2t koju bi stavio bi isto malo tjunirao što se tiče ispuha i prenosa, usisa,
jedino bi ostavio serijsku termo grupu.
Vozio sam 125 2t i čini mi se da dosta bolje ide od mog ( Tp Trophy, Malossi spuh) ....
bosko_matica:
--- Citat: Black Runner - 20 Travanj, 2011, 13:02:18 --- Nekažem da nema razlike ali ionako skoro niko ne ostavlja serijski auspuh na 50ccm pa se često još više približe zvuku od 125ccm 2t.
--- Kraj citata ---
mozda ja ne cujem dobro al meni izmedu 50-ke sa sportskim auspuhom i 125-ke nema nikakve slicnosti u zvuku.. :dontknow:!!
125-150-180 su dosta slični po zvuku (a identicni po izgledu) tak da kad si već u prekršaju uzmi 150-180 pa budi u prekršaju kak spada!!.. izac ce te jeftinije nego da ides slagat 125, a rezultati ce ti verojatno bit podjednaki, mozda cak i slabiji nego sa nekom fino uštelanom 180-kom..
Black Runner:
Znaš li možda potrošnju goriva za 125-150-180 ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju