Tehnički kutak > Tuning skutera

dellorto PHBG 21 - koju iglu? (trokiranje)

(1/2) > >>

dr.josip:
Na skuteru imam dr evo, zx, multivar, fly......i dellorto PHBG 21 (dizna 92, ler 50, klipić 40, igla W7) i malossi E5

Problem je što na oko 1/3...1/4 trokira..to bi pokušao riješiti s drugom iglom...al koju staviti ? Dal uzeti s debljim vrhom il da je dulja???

Ev link s iglama

http://www.thisoldtractor.com/gtbender/dellorto_slide_needle.htm#gtb_slide_needle_specifications_for_phbg_carburetors_-w_slides-

Dal probat s w6??

Problem je što u okolici nemam gdje za kupiti drugu pa da ne naručim nešt što bi samo pogoršalo situaciju...

LoveStunt:
Pa cekaj... jesi probao spustiti iglu za jedan zarez...?  :dontknow:

dr.josip:

--- Citat: LoveStunt - 14 Travanj, 2011, 00:15:36 ---Pa cekaj... jesi probao spustiti iglu za jedan zarez...?  :dontknow:

--- Kraj citata ---

naravno..

nisam očekivao baš ovakva pitanja  :) skroz je spuštena...vijak smjese ne pomaže... Mislim da ler dizna nebi baš puno pomogla da je manja...

kos3:
ako trokira i na leru a vijak smjese ne pomaže onda trebaš manju ler diznu svakako

dr.josip:

--- Citat: kos3 - 14 Travanj, 2011, 00:48:50 ---ako trokira i na leru a vijak smjese ne pomaže onda trebaš manju ler diznu svakako

--- Kraj citata ---

napisao sam da je problem oko 1/4...1/3 gasa...a to je uzrok igla il eventualno klipić...a ja bi probao s iglom jer mi je klipić 40..

tako je ler dizna najvjerojatnije ne pomaže...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju