Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

GENERIC 125CC

<< < (4/12) > >>

dusVu:

--- Citat: Nix666 - 17 Travanj, 2011, 00:45:51 ---ako hočeš šoboljšati performanse na 4T, mislim da ti je najjeftinije staviti protočniji auspuh ili ovoga otvoriti, protočniji filter, spustiti glavu, ispolirati ispušne ventile, i poigrati se oko prijenosa

neka me netko ispravi ako sam u krivu

--- Kraj citata ---
sa auspuhom dobije ne osjetno, filter nista...spustit glavu oke, ispolirat ventil ne ventile jer ima po jedan ispusni jedan usisni i polirat i prosirit komplet ispuh i usis na glavi...s prijenosom se poigrat svakako al najvise se isplati ulozeno/dobiveno stavit kit i igrat se sa glavom..eventualno bregasta

Nix666:
krivo sam napisao
mislio sam ispolirati ispušne kanale, a za usisne ne znam...netko kaže da, netko ne

dusVu:
zato usis prosiris i lagano zagladis, znaci nepoliras full.. i nemas se sta bojat  :icon_biggrin: a ispuh bi bilo dobro prosirit i ispolirat da se nehvata nista..

Groš:
mašina nije ista ko na baotian il keewax..mašina je gy6 153 qmi..dok su ostale gy6 152 qmi..ja sam provjerio jako dobroo..cak niti variomat ne paše iako su obje mašine gy6..mašina od generica (gy6 153 qmi razvija 8,26 ks...testirano na valjcima...a od baotiana 125 gy6 152 qmi i 157 qmi razvija 7,4 ks).....jedino paše kumplung ii to je to..remen je drugaciji,glava je veca na generice,blk je dulji...getriba je drugacija,,rolice an genericu su 20X15 a na baotianu 18X14..

Laci:
Evo da se i ja javim. Majstor kojem sam dao skuter kaže vako; Probal je stavit druge rolice, teže i nije mogo postić veću brzinu. Skinuo je aspuh i vozio se bez njega i dobio je 100 km/h. Probao je remen sportski stavit, niš nije dobio. Pogledao je fergazer, kaže da se neda štelat. Došao je do zaključka da dok auspuh u fergazer ne promjeni ne može ništa. Rekao sam mu nek onda proba skinut katalizator s auspuha a ak ne uspije s tim niš dobit onda nek prikuca kucelj gore. Rasplinjač isto kaže da ima neki sportski pa će probat stavit. Kad to proba napravit javim kako je prošlo i jel bilo poginulih. Btw. jedan od majstora sa original servisa mi je neslužbeno van firme rekao da je to mašina od nekog 150ccm i mislim da je rekel malagutija al nisam siguran. Uglavnom rekel je da još kad su ih dobili ga je išel otvarat da vidi kaj je to u njemu i kaže da ovi kaj su radili se zajebali stvar, tj. na mašinu koja je za jaču kubikažu namjenjena stavili manju kubikažu i još kad zbrojimo ovaj obični fergazer i loš auspuh normalno da skuter nikam ne ide. Kaže da ak se stavi na njega 150ccm oriđiđi kak bi trebalo bit da je to onda skuter za ubit se na cesti kak bi išo. To sam reko ovo svom majstoru i rekel mu nek se raspita i ako može nek stavi i 150 ccm gore. Dalje ostaje kak bi sljepci rekli... bumo vidli.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju