Općenito > Oprema

SHARK kacige u Rijeci i okolici

<< < (3/4) > >>

sfreak:

--- Citat: ghostride666 - 23 Svibanj, 2011, 18:18:01 ---imaš dučan na brajdi, sa samo kacigama između pomorkog faksa i policijske, ali mislim da ti imaju samo uvex, nisam siguran, baci oko....isto tako ja sam kupovao crni vizir u AVE, to ti je ispod piramide, isto imaju dosta kaciga i vizira.

--- Kraj citata ---

kod pomorskog je samo uvex, a ave se zatvorio koliko sam ja vidio

R@kija:
u novemi novi bi trebali imat sad vizire,kad sam piknuo kacigu nisu imali na stanju,a dođe oko 400-450 (crni,metalizirani),reko je decko tamo da ce dobit,valjda jesu,ali puno mi je to,kad bi mogo rabljenog u super stanju anbavait za kojih 200kn bilo bi super

Reponja:
Zadnjih 2 mjeseca sam tražio i kopao kacige po gradu... Ponuda ne da je očajna, nego je čista sramota!
Završilo je tako da sada čekam kacigu (Held Shadow, mat crna) iz Moto Kulta (na Srdočima), dolazi mi krajem idućeg tjedna.

Jedino što mi se svidjelo od ponude je bilo u Uvex-u (taj kod pomorskog i prometne) iako nije bilo broja, i na Pećinama (nisam siguran, mislim da je MotoMatušić).
Na pola puta od Tower Centra prema HKD na Sušaku (sa desne strane).

Sretno s traženjem, ja skoro na psihijatriji završio... Shark se ne sjećam da sam igdje vidio.

Tino vxr:
ma užas,tip u novemi novi mi je pričal da je ful pala dobava shark kaciga,gore iznad sterea je ls moto čini mi se,oni su imali dosta shark kaciga na ponudi,i tamo sam prvo došo pogledat,da bi mi tip reko da ima još 4 modela(ni jedan mi nije pasao) i da više neće nabavljat,nego samo HJC.
mali moto u lovranu me također razočarao
imao sam sreće da sam pronašao u novemi novi,i taman zadnju veličinu sam uzeo,i bila je kaciga na 30 % popusta.prilika života  :headbang:

R@kija:
tam sa i ja uzo na tom popustu
sa 2700-2800 na 1900 heh

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju