Tehnički kutak > Garaža
Moj Dragster
Bero:
--- Citat: ivanm - 21 Travanj, 2012, 17:41:11 ---malo je da, samo kaj je to potrošnja od doma do teretane, ravne ceste 3 km i nazad..
a daj se zaleti do grada pa malo kroz gužvu, kreni - stani, začas bi otišlo na 7 litri ak ne i više ;D
--- Kraj citata ---
mjereno 4x .
doma faks, znači debelo po gradu pa onda gračanska do mene. bilo je 4.6, 4.7, 5.1, 5. onda sam uzeo neku srednju vrijednost koja je 4,85.
S tim da sam jednom išao skroz od doma, grad, savska, av dubrovnik, holjevac, miramarska, glavni,kvatrić, makismirska pa doma tada mi je bilo 5,1.
a po av dubrovnik sam išao 3/4 gasa
bez zajebancije
Bero:
--- Citat: 3alfa3 - 21 Travanj, 2012, 18:56:03 ---Narx je to drzao stalno na 12400 ak se dobro sjecam. A ak ti toliko na kraju prevrti, onda trebas dulju getribu (iako mislim da ju vec imas) ili su rolice preteske pa tek na kraju uspije razvrtit kak spada.
Al ti znas najbolje kak ti skuter najbolje ide. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
prvo sam imao 15,5 % onda sam je skratio sa AC getribom na 8,6%, tako da sam dobio puno živosti na startu i međuubrzanjima, a sad mi se više neda eksperimentirati.
al to na tih 11600-11800 ide samo na trenutak kod ubrzanja, i odmah dosegne 12500, jer kad sam imao rolice da se vrti na 12500 u startu prevrtavao se i osjetno se gubila snaga.
tak da mislim da je ovo bolje, a i ja osjetim da je bolje.
Imam plavi polini feder, to je kao žuti malossi za minarelli i 3g rolice. Onda bi trebao još lakše, što mislim da je suludo, a tvrđi feder ne bi stavljao zbog trajnosti remena. A onda bi trebao kupovati hrpu rolica i štelati, a neda mi se baš :) da je to bilo prije 5 god ajde, ali sad nemam vremena.
Sad mijenjam samo remen i sviječicu:)
Bero:
--- Citat: igor.sb - 21 Travanj, 2012, 21:18:26 ---ak pise nisam vidio :)
koliko je izmjereno ks tad
--- Kraj citata ---
16 na radilici i 13 na kotaču
tak su rekli, imam i graf negdje doma
lik je pohvalio poštelanost prijenosa prema grafu:)
znam da je mjerio 2x nešto komp nije valjao, zapravo krivo je mjerio
ivanm:
--- Citat: Bero - 22 Travanj, 2012, 12:19:58 ---mjereno 4x .
doma faks, znači debelo po gradu pa onda gračanska do mene. bilo je 4.6, 4.7, 5.1, 5. onda sam uzeo neku srednju vrijednost koja je 4,85.
S tim da sam jednom išao skroz od doma, grad, savska, av dubrovnik, holjevac, miramarska, glavni,kvatrić, makismirska pa doma tada mi je bilo 5,1.
a po av dubrovnik sam išao 3/4 gasa
bez zajebancije
--- Kraj citata ---
a koju diznu imaš, 80?
ivan_speedy:
Malo sam prelistao temu,pregledao slike,mogu rec da je preljep dragster,a i puno je novaca u njega uloženo :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju