Tehnički kutak > Garaža

Moj Dragster

<< < (16/25) > >>

kici87:
skut je bomba ,svaka čast na trudu

Bero:
Mali update, mjerio sam potrošnju i došao do zaključka da motor troši ipak malo previše. Za fergazer sam mislio da je super poštelan, inače bio je u svim režimima osim onog od 1/4 do 2/4 gdje igla ima svoj utjecaj gdje je bila prebogata smjesa.

Krenuo sam štelati debljinu igle, i došao na potrošnju od idealnih 4,8L/100km mješovite vožnje što mislim da je sasvim ok, s obzirom na setup.

Motor se preporodio kod nižih okretaja i manje otvorenog klipića fergazera. Viši režimi gasa ostali su isti.

Još jedan stariji filmić

3alfa3:

--- Citat: Bero - 21 Travanj, 2012, 16:07:08 ---Mali update, mjerio sam potrošnju i došao do zaključka da motor troši ipak malo previše. Za fergazer sam mislio da je super poštelan, inače bio je u svim režimima osim onog od 1/4 do 2/4 gdje igla ima svoj utjecaj gdje je bila prebogata smjesa.

Krenuo sam štelati debljinu igle, i došao na potrošnju od idealnih 4,8L/100km mješovite vožnje što mislim da je sasvim ok, s obzirom na setup.

Motor se preporodio kod nižih okretaja i manje otvorenog klipića fergazera. Viši režimi gasa ostali su isti.
--- Kraj citata ---

j**** ti Minarelli, stvarno je ekonomican. Na Pjadju takav setup nebi prezivio ispod 6+ litara.  :toothy12:
A sad kad si postelao 1/4 do 1/2 otvora gasa, skut ti u tom rezimu ima vise snage i momenta i zato osjecas da bolje radi.

To je litra vise od serijale na 100km, a (barem ja znam) tvoj skut ide ipak "malo" bolje  ;D

Matija97:

--- Citat: Bero - 12 Srpanj, 2011, 00:07:49 ---Prvi meed na kojem sam bio 2003

--- Kraj citata ---

imam ja neke slike s tog meeta al na starom kompu,bio je buraz!ako je to na kremicu?i cini mi se da je taj dan neki decko na nekom corsseru na**bo  :icon_scratch:

Bero:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Travanj, 2012, 16:56:51 ---
j**** ti Minarelli, stvarno je ekonomican. Na Pjadju takav setup nebi prezivio ispod 6+ litara.  :toothy12:
A sad kad si postelao 1/4 do 1/2 otvora gasa, skut ti u tom rezimu ima vise snage i momenta i zato osjecas da bolje radi.

To je litra vise od serijale na 100km, a (barem ja znam) tvoj skut ide ipak "malo" bolje  ;D

--- Kraj citata ---
Bas je dobio jako puno snage!

A u tom rezimu se inace vozim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju