Tehnički kutak > Garaža

Moj Dragster

<< < (2/25) > >>

frki22:
skuter je mrak nema sta  :icon_thumright:

mara_046:
bero si ti bio na ssu sa ovim projektom?

3alfa3:

--- Citat: igor.sb - 12 Travanj, 2011, 14:38:05 ---jel to vozi, il su samo stare slike s kompa  :toothy11:

--- Kraj citata ---

Vjeroajtno vozi, al treba izbacit gorivo iz tanka jer je vec vjerojatno voda  :icon_biggrin:

Inace, probao sam prije nekih 2 godine taj skut sa tim setupom - stvarno ide. Kad zaurla, cujes ga na kilometre, a start je neprejebiv - uopce ne krece mekano, nego ko da te neko lupi odozada. Odprilike, kao da je na centralnoj nogari, ti ga zavrtis "u blokadu" i onda spustis sa centralne

Aprilia00:
 :icon_thumright:

Bero:

--- Citat: 3alfa3 - 12 Travanj, 2011, 16:29:43 ---
Vjeroajtno vozi, al treba izbacit gorivo iz tanka jer je vec vjerojatno voda  :icon_biggrin:

Inace, probao sam prije nekih 2 godine taj skut sa tim setupom - stvarno ide. Kad zaurla, cujes ga na kilometre, a start je neprejebiv - uopce ne krece mekano, nego ko da te neko lupi odozada. Odprilike, kao da je na centralnoj nogari, ti ga zavrtis "u blokadu" i onda spustis sa centralne

--- Kraj citata ---

Stavio sam novu mješavinu tek toliko da mogu vodu protjerati korz sistem, tokom narednog tjedna ću kupit potrebne sitnice da ga spremim za regu.

@mara  da prije par godine, sad više nije projekt nego više moj skuter ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju