Tehnički kutak > Garaža
Moj Dragster
Drnda:
klima buraz, klima :toothy12: :toothy12:
lijepo su se ugrijale.. nego reci mi kakav ti je dojam ostavio taj hebo variomat ???
Bero:
--- Citat: Drnda-1 - 28 Svibanj, 2011, 17:32:52 ---klima buraz, klima :toothy12: :toothy12:
lijepo su se ugrijale.. nego reci mi kakav ti je dojam ostavio taj hebo variomat ???
--- Kraj citata ---
Nakon ovoga loš, to je bilo 2005 g. otprilike.
Kada bi ga skinuo i stavio sastrane on bi bio toliko vruč da ga nisi mogao nakon 10 min držati normalno u rukama.
1.Serijski - Standarno loše i nelinearno ubrzanje, podhitno kupiti nešto bolje, nešto što nitko nema :)
2.Hebo Next generation - Otopile su se rolice, performanse li-la vidjelo se da je sportski. Jedina dobra stvar je ta da dolazi sa Hebo remenom koji je nešto dulji od serijskog = bolja krajna. Rolice 17x12 teško naći u odgovarajučoj težini. Znao sam ga voziti samo s 3 rolice ;)
3.Malossi Multivar - Ogromna razlika, čak nije niti razvijen za rad sa serijskim nelinarnim polutkama, a bolji od heba. Imao je neko nekontrolirano razvrtavanje na oko 60 kmh, ali puno bolji od heba. Rolice kupiš bilo gdje i bilokoje gramaže
4.Top Performances Nardo variomat - Super razvrtavanje, radi kao singerica sa due plus i nardo kombinaciji. Dobije se novi ventilator i remen. Bio sam jako zadovoljan.
5.Polini Speed Control + Speed Control Polutka - Polutka je učinila svoje, najbolja kombinacija koju sam vozio do tad.
6.Polini Evolution 2005 + Evolution Polutke - Samo ime govori, ubrzanje zakon, krajna zakon. Zbog velikih polutki omjer "šaltanja" brzina je totalno drugačiji čak motor promjeni onaj "zvučni način rada na ubrzanju"
Zaključak: Najskuplje=Najbolje.. jednostavno 8)
pajo:
šteta što nisi probo ostale varomate sa polini potkum da vidimo rezultate.
jer manje više vijerujem svi variomati osim seriskog bi trebali odlično radit sa linearnom zadnjom pulutkom.
jedino mi žao što nikad nisam probo overrange na minarelli :sad1:
wonderkid:
imas to bero iskustva na pretek :notworthy:
3alfa3:
Mislim da je i ovo fotka od tada:
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju