Tehnički kutak > Garaža

Moj Dragster

<< < (8/25) > >>

Bero:
Nema veze na offu, za jake projekte ima mjesta :)

Bero:
Nardo sam stavio jer ću odsad motor koristiti svakodnevno na duge relacije, naviše po gradu, a roost nije spuh za po gradu. Trebaju mu okretaji, a kad ima okretaja odmah ima i brzine.
Imao sam i prije Nardo, pa znam kakav je auspuh, iskreno taman mi je.
Motor ima snage kod prestizanja, postiže dovoljnu brzinu i nije preglasan. Kad sam na niskom gasu jedva se čuje, a kod full gasa ima onaj punokrvni zvuk. :laughing3: :laughing11: :laughing6:

3alfa3:

--- Citat: Bero - 28 Svibanj, 2011, 10:58:01 ---NArdo sam stavio jer ću odsad motor koristiti svakodnevno na duge relacije, naviše po gradu, a roost nije spuh za po gradu. trebaju mu okretaji, a kad ima okretaja odmah ima i brzine.
Nardo sam imao i prije, pa znam kakav je auspuh, i iskreno taman mi je.
Motor ima snage u prestizanju, postiže dovoljnu brzinu i nije nešto preglasan. KAd idem lagano onda jedva da ase čuje, a kad dam gas onda ima onaj punokrvni zvuk. :laughing3: :laughing11: :laughing6:

--- Kraj citata ---

Sjecam se jednog povratka sa Micevca, negdje kod Jakusevca si bio sa suvozacem (bratom) na tom Dragsteru dok je imao jos Nardo i pretekli ste me bez problema iako sam ja malo zalegao  ;D

Bero:

--- Citat: 3alfa3 - 28 Svibanj, 2011, 11:04:31 ---
Sjecam se jednog povratka sa Micevca, negdje kod Jakusevca si bio sa suvozacem (bratom) na tom Dragsteru dok je imao jos Nardo i pretekli ste me bez problema iako sam ja malo zalegao  ;D

--- Kraj citata ---

:icon_biggrin: mada je s roostom išao puno brže i kroz ubrzanje/međuubrzanje/puna brzina

Imam negdje sliku sa tog susreta, budem je baš potražio

ivanm:
ja sam ga vozio samo sa nardom i ide vrlo respektabilno, najbrža 70-ka koju sam vozio... više i nego što treba s obzirom na nerespektabilne kočnice kojima raspolaže (ili je tada raspolagao) :confused5:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju