Tehnički kutak > Garaža

Moj Dragster

<< < (21/25) > >>

ivanm:
to je jedan od 10 skutera koji sa takvim setupom idu s tak malom diznom i troše tak malo. Ovo već spada pod rubrike: neviđeno i vjerovali ili ne :zubo:

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 22 Travanj, 2012, 14:28:50 ---takvu diznu ja imam na gus kitu. Čudno mi je kak ima dobru smjesu sa tak malom diznom. Meni je i 92 bila premala.

--- Kraj citata ---

On ima W16 iglu ak se ne varam. Bitna stvar. Meni je sa tom iglom dizna bila 70 (potrosnja 6,5-7 litara), a sa W7 85 (potrosnja 5-5,5 litara)

ivanm:
ma znam al čudi me kak je smjesa ok na full gasu i 12500 okr sa tak malom diznom ???

3alfa3:

--- Citat: Bero - 22 Travanj, 2012, 15:15:04 ---ja ti vozim airbox sa dodatnom rupom od 13,5mm po malossiju, a imam i red sponge

i tako već dugo vozim, samo sam sada stavio siromašniju iglu i scoot ide puno bolje, ono što sam malo prije napisao

--- Kraj citata ---

Ova slika pokazuje ipak malo prebogatu smjesu.

Koja igla je sad?
Ako je W9 ili W7, pazi na full gasu da nebi cvikno sa tom diznom. Pogledaj 2 posta iznad pa ces vidjet kolika je razliak u glavnoj dizni ovisno o igli (a potrosnja otisla u drugom smjeru)

Bero:

--- Citat: ivanm - 22 Travanj, 2012, 14:28:50 ---takvu diznu ja imam na gus kitu. Čudno mi je kak ima dobru smjesu sa tak malom diznom. Meni je i 92 bila premala.

--- Kraj citata ---
pa i ja vozim gus kit:P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju