Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MK. Brod 8. MEGA BIKERS SUSRETI

<< < (12/46) > >>

luis57:

--- Citat: cosa_wp - 19 Travanj, 2011, 16:54:41 ---kiša pljušti biti gol na koncertu hladnog piva neprocjenjivo!

--- Kraj citata ---
Dobro, nisam bio gol, al vjerujem da je neprocjenjivo! hehehehe
Zato je oko nas bilo golih, kad si išao piškit pokraj drveta si ih usput mogao vidjeti inflagranti... hehehe

cosa_wp:

--- Citat: luis57 - 19 Travanj, 2011, 17:47:10 ---Dobro, nisam bio gol, al vjerujem da je neprocjenjivo! hehehehe
Zato je oko nas bilo golih, kad si išao piškit pokraj drveta si ih usput mogao vidjeti inflagranti... hehehe

--- Kraj citata ---

kad smo kod pišanja pretprošle godine pišam ja i dolazi kraj mene lik pišati u nekom kučnom ogrtaču i ja se smijem ko konj kad za pola sata počeo svirati let 3 i ja vidim mrle u kučnom ogrtaču reko toe taj

luis57:

--- Citat: cosa_wp - 21 Travanj, 2011, 20:35:41 ---kad smo kod pišanja pretprošle godine pišam ja i dolazi kraj mene lik pišati u nekom kučnom ogrtaču i ja se smijem ko konj kad za pola sata počeo svirati let 3 i ja vidim mrle u kučnom ogrtaču reko toe taj

--- Kraj citata ---
hehehe, eto možeš se pohvalit da si "otpišao" duet sa mrlom iz let 3!  :icon_thumright:

cosa_wp:

--- Citat: luis57 - 22 Travanj, 2011, 09:12:37 ---hehehe, eto možeš se pohvalit da si "otpišao" duet sa mrlom iz let 3!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

baš to iako smo obojica bili vrlo dobro razbijeni uspjeli smo otpišati duet

luis57:

--- Citat: cosa_wp - 22 Travanj, 2011, 10:05:45 ---baš to iako smo obojica bili vrlo dobro razbijeni uspjeli smo otpišati duet

--- Kraj citata ---
fino fino...ove godine onda repriza! =)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju