Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MK. Brod 8. MEGA BIKERS SUSRETI

<< < (43/46) > >>

AndrejTipsy:
Motorijada bila žešća  :headbang: :headbang: :headbang: Samo da nije bilo prometnih...-.-

Pozz svima...vidimo se na godinu... :toothy3:

cosa_wp:

--- Citat: AndrejTipsy - 10 Svibanj, 2011, 23:57:27 ---Motorijada bila žešća  :headbang: :headbang: :headbang: Samo da nije bilo prometnih...-.-

Pozz svima...vidimo se na godinu... :toothy3:

--- Kraj citata ---

kakvih prometnih je bilo baš sam mislio da ove godine nije bilo nikakvog sranja nisam ništa čuo?

AndrejTipsy:

--- Citat: cosa_wp - 11 Svibanj, 2011, 00:17:43 ---kakvih prometnih je bilo baš sam mislio da ove godine nije bilo nikakvog sranja nisam ništa čuo?

--- Kraj citata ---
A moj jaran imo prometnu kod hotela Park...auto mu oduzeo prednost...njemu hvala bogu nije toliko strasno...zgulio se samo...a XT-u pukla prednja vilica...-.-

Onda u Bartolovcima je momak sa Runnericom spicio u ćupriju...za razliku od motora proso je netaknuto...

cosa_wp:

--- Citat: AndrejTipsy - 11 Svibanj, 2011, 00:21:21 ---A moj jaran imo prometnu kod hotela Park...auto mu oduzeo prednost...njemu hvala bogu nije toliko strasno...zgulio se samo...a XT-u pukla prednja vilica...-.-

Onda u Bartolovcima je momak sa Runnericom spicio u ćupriju...za razliku od motora proso je netaknuto...

--- Kraj citata ---

uvijek ima nekih sranja ovo je još dobro brz oporavak svima

CoK:
bili se sudarili nrg i runner, bilo je krvi po cesti  :dontknow:

mi smo dosli taman kad je policija radila zapisnik

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju