Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
MK. Brod 8. MEGA BIKERS SUSRETI
Dugi:
--- Citat: CoK - 08 Svibanj, 2011, 16:51:07 ---
dottore, divlja i onaj treci lik sa runnerom svaka cast na volji, al sljedeci put ako mislite pricat samo medusobno nemojte dolazit kod nas, popiše sve! (bio je jos jedan deckic s njima, ne poznam ga :dontknow: )
to e to!!!
bilo je pre, do godine ce bit jos bolje :hello:
--- Kraj citata ---
Gle ja sam "deckic" (od 2 metra al ajde) i ja ću redom jesi ikad spavo 3 čuke i krenuo na put od 200+km ko suvozac na vxr-u??? I fkt je Dottore došo pozdravit vas meni se nije dalo stajat na nogama kamoli nekaj više s tim više kaj smo mi došli u subotu i nedelju bili svjesni puta nazat i da nemamo previše vremena da zujimo okolo, a kaj se tiće Divlje gle tempo vožnje od 100km/h s Kawcem ju je dotuko tak da za osobu od cca 50 kila je to previše....Tak da sljedeći put više sreće, a nadam se i odmora ostao sve 5 kaj se tiće organizacije......
vktr:
zvali su ga dugi
te-te-ac:
čuvari zakona
hend mejd qvaliti
todorić ide u bosnu po motornu skaj jaknu
dobro jutro zvezdo.. ideš?? neidem!!.. :icon_biggrin:
evo neke "grupne" slike.. di su ostali ..neam pojma..
ženo daj odijelo!!!
i za kraj.. :3some:
nekak malo slika ima.. ajd bar nisam pogubio aparaturu.. vidimo se.. :hello:
btw. sori ak sam nekog povredi, bio naporan..bezobrazan.. tak to ide.. (cuga je smece.. a stas.. os da dehidriram ??) neko je skuzio zezanje.. neko nije.. jbga.. naucit ce.. bilo mi je ljepo..
voli vas tetejko :glasses9:
pralas:
ova dvojica lijevo i desno na zadnjoj slici su mi nesta jako poznata :toothy12: :frajer:
..::IVKULJA::..:
--- Citat: ivan pralas - 09 Svibanj, 2011, 18:47:04 ---ova dvojica lijevo i desno na zadnjoj slici su mi nesta jako poznata :toothy12: :frajer:
--- Kraj citata ---
i meni su odma bili sumnjivi. to svakako :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju