Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MK. Brod 8. MEGA BIKERS SUSRETI

<< < (24/46) > >>

CoK:
dolazim sigurno, samo je pitanje hocu li skuter povest ili ne...naravno gledam da da

te-te-ac:
skuču na leđa i dolazi.. a sto se mene tice nisam neki materijalist .. dodi sam ti s velikim mišićima i to je meni dosta.. sam mal da te pipnem  :hehe:

odma ovaj prvi je čok

ja budem valjda isto dosao.. moram mal s igorom popricat..

pazdrkan:
u večini slučajeva među vozačima skutera(koji nemaju financijskih mogučnosti) čuči veći bajker nego među tatinim sinovima
kojima je tata kupio R1......pogotovo mi na živce idu "bajkeri" koji su tek kupili čopere, ne kuže ništa, način života bajkera, nego imaju mogučnost kupit HD-a i svu pripadajuću opremu sa HD znakom i idu na piće subotom samo kad je sunčano.....

na ovo naplačivanje ulaza vozačima skutera nemam riječi......umjesto da im se osigura prostor unutra njih tatini sinovi tjeraju van......čast iznimkama

cosa_wp:

--- Citat: CoK - 04 Svibanj, 2011, 00:17:32 ---to sam i mislio, ali nigdje nac informacije o tome na netu

--- Kraj citata ---

to moras 2, 3 dana prije poslati zato ti je dns zadnji dan ja mislim da bi ti dosao u petak zato zovi brze

vktr:
a oće me pustit pješke đabe ak si zaljepim veliku tablicu na dupe?
ili jel moguće izvest kombu sa istim skuterom al više tablica   da se uštedi na plaćanju ulaza?
jbg yebem za lipu  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju