Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
MK. Brod 8. MEGA BIKERS SUSRETI
[SB]Replica 180:
cek,cek,cek jel placaju skuteri ulaz? :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
pralas:
jebale vas male tablice,njih je najvise :binkybaby: :laughing7:
a sta ako dodem bez tablice? ;D
cosa_wp:
--- Citat: ivan pralas - 12 Travanj, 2011, 18:22:01 ---jebale vas male tablice,njih je najvise :binkybaby: :laughing7:
a sta ako dodem bez tablice? ;D
--- Kraj citata ---
prnio si u fenjer
--- Citat: [SB]Replica 180 - 12 Travanj, 2011, 18:16:55 ---cek,cek,cek jel placaju skuteri ulaz? :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
velika tablica ne plaća
B.E.R.O.:
Vi iz Slavonskog Broda ste stvarno ... :omfg: :omfg:
Pa ja nemogu vjerovati da kod vas nisu raspravili sve vezano uz besplatan ulaz.Vec se godinama natezu oko toga.
Ja godinama dolazim tamo na susrete i jedno te ista prica je sto se tice toga ulaza,ja neznam tko tu bere pare u djep ali vise stvarno...
Jesu susreti ogromni i sve stoji,ali mi se cisto gadi vise to!!! :sad3: :sad3:
Jel bitno cime dolazis motociklom,skuterom,puhom ili svemirskom letjelicom...
Ja ne razumijem?? :dontknow: :dontknow: :dontknow:
cosa_wp:
--- Citat: B.E.R.O. - 12 Travanj, 2011, 18:35:20 ---Vi iz Slavonskog Broda ste stvarno ... :omfg: :omfg:
Pa ja nemogu vjerovati da kod vas nisu raspravili sve vezano uz besplatan ulaz.Vec se godinama natezu oko toga.
Ja godinama dolazim tamo na susrete i jedno te ista prica je sto se tice toga ulaza,ja neznam tko tu bere pare u djep ali vise stvarno...
Jesu susreti ogromni i sve stoji,ali mi se cisto gadi vise to!!! :sad3: :sad3:
Jel bitno cime dolazis motociklom,skuterom,puhom ili svemirskom letjelicom...
Ja ne razumijem?? :dontknow: :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
sve se zna velike tablice ne placaju male placaju takva je politika i dovidjenja nema se tu sta gaditi i raspravljati
jbg
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju