Općenito > Generalno o skuterima
opet fljosnuo sa skuta :(
stardust:
@slowrider..
brijem da ipak nije tolko do guma...
zamjenio sam zadnju prije par mjeseci(metzeler) a prednju(conti-twist) prije jedno 4- 5..
kad sam fljosnuo drugi put,žurio sam se sa posla,ušo sam u blagi zavoj a cesta mokra
i zadnji mi je proklizao brijem na šahtu...
prvi put sam fljosnuo na hebenom parkiralistu jer sam išo radit osmicu sa gasom i prednjom kocnicom,
nisam josh bio naviknut na prednju kocnicu jer mi je na biciklu bilo drugcije i straznja je proklizala jbg.
sad ovaj put sam sam isto proklizao zbog snjega no poanta je da bi 99 posto guma u tim situacijama proklizalo..
pa cak i prave zimske..
Nikon:
nema gume koja ne klizi po snigu i po kisi... bas nema :) ... to je istina.. u pravu je i slowrider kad kaze da su vazne.. jbg nege sigurno bolje drze.. al opet nema ti spasa kad sa hrapavijeg uletis na sklisko... mozes drzat gas ko i prije svejedno te zavergla bokon.. ako se malo zamislis.. vec si na podu :)
Punisher:
Samo polako po ledu... di je ono bilo u nekom gradu u HR se 200 ljudi polomilo zbog leda, a svi pješaci... :o :o :o bilo je u današnjem izdanju 24 sata...
stark1:
--- Citat: Punisher - 08 Siječanj, 2008, 21:29:06 ---Samo polako po ledu... di je ono bilo u nekom gradu u HR se 200 ljudi polomilo zbog leda, a svi pješaci... :o :o :o bilo je u današnjem izdanju 24 sata...
--- Kraj citata ---
ja mislim osijek
vjeko86:
--- Citat: gigo_sf2 - 08 Siječanj, 2008, 21:33:17 ---
--- Citat: Punisher - 08 Siječanj, 2008, 21:29:06 ---Samo polako po ledu... di je ono bilo u nekom gradu u HR se 200 ljudi polomilo zbog leda, a svi pješaci... :o :o :o bilo je u današnjem izdanju 24 sata...
--- Kraj citata ---
ja mislim osijek
--- Kraj citata ---
u Zagrebu kad im je padala kiša što se ledi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju