Tehnički kutak > Tuning skutera
Kompatibilnost
gumy:
ako ne misliš kasnije nadograđivati setup, bolje stavi neki base kit i za razliku u novcima stavi veći karb.. ovako corsu baš nećeš iskoristiti..
Crazy Kuree:
Malossi mhr replica sasvim dobra za taj setup jer se ne vrti previše i ne treba tak velik karb.(min je 17.5 na replici) Karb ti je 17.5 vjerovatno tako da će ti mislim trebat dizna 85-90 na taj filter... i ak oćeš kasnije uvijek moreš ić naviše tj. stavit veći karb. kad skupiš pare a onda neki auspuh kao nardo,a sad tu i radilica bi trpila više pa bilo bi dobro i nju uzet ili stavljat malo više ulja da dimi hehe
SlowRider:
--- Citat: ivanm - 07 Siječanj, 2008, 14:22:54 ---prednost ili mana pitanje je sad.. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Po meni je prednost samo zbog zaribavanja.
Crazy Kuree:
a gdje nabavit polini klip? hehe ima i toga malo a ne mora značit da će grijat ko lud ima drug moj due+ sa nardom, 19 i sve i svašta dere ga pravo pola sata a ne ugrije moreš prst držat na kitu... šta se tiče corse bolje uzet onda due+ za corsu piše 14.5 ks max a za due+ isto tako nekako,znači da su u istom rangu i da polini corsa nije slabi midrace.i na to ti treba min 19 ak oš da dugo radi... al čuo sam i neke priče ili je to tiskarska greška neka polini corsa sa 2 karike 12.5ks max? ima u jednom katalogu
vpucko:
corsa ima 1 kariku zar ne??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju