Općenito > Generalno o skuterima

Runner 180 2T kupovina

<< < (3/5) > >>

kilezg:
U principu je SP malo življi kod odaziva na gas u odnosu na VXR. Što se tiče ovog motora meni izgleda odlično, čini se nekako utegnut al ga u svakom slucaju treba probat. Ja ti, kao ponosni vlasnik jednog o rijetkih očuvanih Runnera 180 SP, mogu reć samo da moj troši između 5 i 6 L. 5L mi troši na otvorenoj cesti di voziš 100,110,120 ... di nema previše puštanja gasa. 6L mi je max. što sam potrošio na 100 kmh, grad, kreni-stani, vožnja u dvoje itd.

MaLi_OdvALjivAc:
Motor je utegnut, to stoji. Nego da nije samo spolja! Decko inace radi u servisu, ali mislim kao segrt, ne neki majstor.
10 000km je premalo za to godiste, pogotovo uvezen iz Italije, to se tamo tera.

Kile moze li malo detalja oko masine, zvuka, rada na leru?

SPecial:
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak taktak tak tak tak tak taktak tak tak".

gokiSP:

--- Citat: SPecial - 12 Travanj, 2011, 03:39:04 ---Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak taktak tak tak tak tak taktak tak tak".

--- Kraj citata ---

:laughing9: :laughing9: :laughing9:

Iwo SR Tuono:
Htio je rec da sa katalizatorom ima tuplji zvuk xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju