Tehnički kutak > Garaža

sr 150 by me and 6546541 ostalih vlasnika :D

<< < (2/11) > >>

gokiSP:
Baci taj karb i stavi dell 20,5  ;D I klip se ne razrađuje, a karike ne moraš razrađivati 100 km.  :toothy11:

cona_rab:

--- Citat: gokiSP - 11 Travanj, 2011, 01:22:26 ---Baci taj karb i stavi dell 20,5  ;D I klip se ne razrađuje, a karike ne moraš razrađivati 100 km.  :toothy11:

--- Kraj citata ---

--- Citat: cona_rab - 10 Travanj, 2011, 22:29:33 ---mikuni karb,dizna 82
a sp box je bez nastavka,imam i 92 i 102 diznu negdje u onoj kartonskoj kutiji  ;D
nisam gledao smjesu za sad jer mi je novi klip pa ga ne tjeram visoko u okretaje a niti ga ne vozim full gas čekam da pređem bar 100 km,to ja za svaki slučaj pomalo sa njime
ali dečko koji mi je prodao ovu mašinu sa tim karburatorom koji je bio naštelan mao je na airboxu nastavak za zrak,onu malu kutijicu,bar meni liči na kutijicu  ;D
ali ja sam razmišljao da stavim veću diznu onu od 92

--- Kraj citata ---
opreza nikad dosta,jer ovo mi je škola a školarina je skupa  :icon_biggrin:
ali ionako nisam izdržao da pređem 50 km a kamoli 100 a da ga ne "raspušem " :icon_biggrin:
a ča se tiče dellorta,bila mi ga je namjera kupit samo što neki članovi su se bili pokazali neozbiljni,pa sam odustao ali sad mi je prioritet plastike sredit i naravno nove gume,a krenuo sam i polirat deklo samo je pun k#rac posla oko toga a ja cijeli dan radim pa mi se baš i neda navečer još zajebavat s time,ali nikad ne reci nikad  :zubo:

cona_rab:
malo update-a,dosadno mi je pa pišem gluposti  :icon_biggrin:
prisiljen sam bio staviti nove gume jer mi je tehnički za tjedan dana  :zubo:
iza je Dunlop Run scoot 207 130/60/13  (330 kn ako koga zanima cijena),još je nisam imao pa da isprobamo nešto novo,za sad je ok,razlika se osjeti naravno ipak je to nova guma  :icon_biggrin:,vidjet ću kako se ponaša nakon par sto km

a ispred sava mc 29-130/60/13 (355 kn ),već sam je imao ispred ali i iza ok guma,drži solidno kad se ugrije  i čak kad je potrošena

dino895:
Eeee...cona...di si naručil savu... :confused5:

cona_rab:

--- Citat: dino895 - 18 Svibanj, 2011, 22:43:10 ---Eeee...cona...di si naručil savu... :confused5:

--- Kraj citata ---
kod Bujola Kampori,ali on ti sve gume uzima preko Autokrešo
došao sam danas kod njega vidil da ima te dvi na lageru i kupio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju