Tehnički kutak > Garaža

sr 150 by me and 6546541 ostalih vlasnika :D

<< < (10/11) > >>

cona_rab:

--- Citat: Rox-Rab - 21 Ožujak, 2012, 19:15:59 ---buš došel do mene?  :toothy10:

--- Kraj citata ---
ne bum!  :toothy10:
ča da dođem  sad ili odmah  :icon_scratch:

Rox-Rab:
nedilju  :dontknow:

mario_f15:

--- Citat: cona_rab - 21 Ožujak, 2012, 19:11:12 ---evo da malo dignem ovu mrtvu temu,danas mi je napokon došao ksenon kit i u nedelju ako bog da volje i vremena bit će namontiran  :dontknow:

--- Kraj citata ---

tek sad ? :P

xenon je in :headbang: :headbang:

cona_rab:

--- Citat: Rox-Rab - 21 Ožujak, 2012, 19:45:10 ---nedilju  :dontknow:

--- Kraj citata ---
a ča ću ja kod tebe kad nemaš dvi poštene kacavide  :icon_scratch:
ali doć ću jer si mi frend,a i imaš punjač za akumulator  ;D

--- Citat: mario_f15 - 21 Ožujak, 2012, 19:50:17 ---tek sad ? :P

xenon je in :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---
a tek sad,to mi nije bilo u planu ali je uletilo po super cool cijeni i uz malo nagovaranja pa sam ga uzeo da i ja vidim kakvo je to čudo tehnologije  :laughing7:,uzeo sam od 5000 k jer koliko sam vidio dosta nijh stavlja po 6000 k a to mi već baca na plavkasto a 5000 k je čisto bijela svijetlost i to mi je mnogo lepše

mario_f15:

--- Citat: cona_rab - 21 Ožujak, 2012, 20:01:30 ---a ča ću ja kod tebe kad nemaš dvi poštene kacavide  :icon_scratch:
ali doć ću jer si mi frend,a i imaš punjač za akumulator  ;D
a tek sad,to mi nije bilo u planu ali je uletilo po super cool cijeni i uz malo nagovaranja pa sam ga uzeo da i ja vidim kakvo je to čudo tehnologije  :laughing7:,uzeo sam od 5000 k jer koliko sam vidio dosta nijh stavlja po 6000 k a to mi već baca na plavkasto a 5000 k je čisto bijela svijetlost i to mi je mnogo lepše

--- Kraj citata ---
ako volis da bude bijelo to ce ti biti sasvim dosta  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju