Općenito > Generalno o skuterima

Stiže novi model Keeway Marke !

<< < (3/4) > >>

dusVu:
keeway mi se cini kvalitetniji od drugih kineza, recimo lune..mozda grijesim , nisam nikad vozio ni imo keeway al na pogled mi se tako cini...a Eladio opreza svakako treba (pogotovo s kinezima) :toothy3: :toothy9:

robert:

--- Citat: benjamin_hawk - 11 Travanj, 2011, 13:57:26 ---ljdu kina mozda jest kina ali ja svov sprint hawk stavio rezonu i par sitnica ugl nista dirana masina preso 10000 pre pre zadovoljan ide extra a moja voznja siguran sam gdje sam ja s ovoim skuterom preso da bi neki arkirani riknuo.jbga moze bit da sam potrefio dobrog :D  :glasses9:

--- Kraj citata ---
nisi jedini koji se vozi ili koji se vozio na kinezu a talijani krepavali.

dusVu:
a cuj, kad ima ljudi koji misle da su povukli Boga za muda kad su kupili razvaljenog talijana a nisu znali sta kupuju...tak da treba opreza i kod drugih ..al opet nije bas za usporedivat talijana i kineza, znas onu , kolko para tolko muzike..

eladio:

--- Citat: dusVu - 11 Travanj, 2011, 22:00:11 ---keeway mi se cini kvalitetniji od drugih kineza, recimo lune...

--- Kraj citata ---

čini ti se,

u nekim optičkim detaljima možda, iako se i tu o nekim stvarima može razgovarati
kao npr zašto keeway matrix ima tako visoku podnicu pa da nemožeš volan micat a da ti po koljenima ne udara itd..

ali koliko je skuplji nije ništa bolji..
vrlo su slični i tehnički i kvalitetom  :laughing7:

PS
pevecovi i slični kinezi su ti koji su kineze doveli na loš glas i od takvih je dosta bolji  :icon_thumright:

dusVu:
da ko moj bosko  :toothy12: jbg los je, plastike pucaju , slab je al bilo je primjera tu u kvartu sa preko 20 000 km samo redovan servis i to je to..vozio sam lunu al serijsku i neide nista bolje od baotiana...sa spuhom bi trebala bit druga prica..recimo ovaj novi fact evo mi oke izgleda i plastike (na slikama) izgledaju bolje nego na drugim kinezima al cijena im je svakako dosta visoka , neki modeli se vrte oko 10 000 kn a za te novce se moze nac skuter iz piaggio grupacije

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju