Tehnički kutak > Garaža
KF bigbore rox
gumy:
ma ni ne treba mi. serijski je bolji :toothy9:
evo danas složio nazad sve, potrošio sam pol tube diht mase (fušer, priznajem), squish je ravno 1 mm, lakijev stari je sredio glavu i sada je super, sve sjelo, sutra ću se malo provozati pa vidit kak radi to sada.. budući da je sada cilindar više zbog deblje brtve ispod(nekih 0.4mm), malo sam ispuh još spustio (od oka sve naravno, opet fušer :)) uglavnom ništa nepušta, što je grejt sukcesss budući da smo prošli puta 6 ili 7 puta skidali i stavljali cilindar jer su blokovi raspareni i dosjed nije savršen pa je pušto vodu ili mješao ju.
gokiSP:
vidi fusa :toothy12: mislim kako nebi bilo fusa kad radite ti i laki :icon_tongue: samo ti slazi brze ce se raspast :laughing7:
gumy:
valda neće... eto cilindar je prešo kod mene nekih 4000 km i dalje je super(uzeo polovan), ima jedan sitan ris na ispuhu (2 pregrijavanja u 10 minuta), osim toga ništa, klip i karike isto u odličnom stanju, nije kompresija prošla ni prvu kariku. radilica je isto bez trunke lufta, jedino sam do sad semering na strani magneta mjenjo jednom jer je malo proslinio bio.
kad tvoj fuš sp tolko km pređe onda se javi :icon_tongue: :toothy12:
gokiSP:
ma nece izdrzljivo je to samo neznam kako je kod tebe :toothy12: sta je bilo sa glavom? jel bila nasminkana :toothy9:
gumy:
glava nije bila ucentrirana. i dosjed za brtvu je bio zdrkan (preplitak je bio zato je i pukla nakon 10km vožnje)
neko je drkao bio po glavi i sad više nije isfušarena :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju