Tehnički kutak > Garaža

KF bigbore rox

<< < (180/247) > >>

CoK:
Odlicno! Znaci bit ce stant edišn!!! lajk lajk
Stavit ces naravno slike slidera i pojacanje? Ma ne sumnjam opce  :notworthy:

sven_vx:

--- Citat: gumy - 01 Studeni, 2009, 14:03:29 ---ajoj što sam sinoć bio namazan  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

sven- ma zeza se laki, planiram uzet 28icu i sredit taj usis, s lakijem izmjerit kompresiju pa malo još dotjerat serijsku glavu jer nedam 1000 kn za glavu. što se tiče auspuha ići će ako uleti nešto povoljno, ako ne ostaje serijala. pm59 je malo preskup a znam da ću pasti kad tad i baš na njega i onda ću ga moći baciti u smeće.

aha...vidio sam da si u vk-u na meetu imao neki spuh,ali nisam preko filmica uspio uhvatit koji tocno...ajde glavno da se nesto radi... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---

gumy:
to sam posudio od lakija bio malossi sa silencerom od neke 125ice, start je bio loš jer sam imao samo bijele federe za kvačilo koji mrvicu možda tvrđi od serijskih, žute i crvene sam izgubio po jedan :)

slidere stavljam jer sad ga farbam u metalik boju i potrudit ću se oko toga, a kakve sam sreće past će mi skuter odma drugi dan kak je bilo kad sam prošli put farbo pa da mu nemože ništa biti. ma ima sad dosta varenja po rami, treba napravit kvalitetan nosač za bobinu, regler i cdi, za hladnjak i posudicu i tako.

gumy:
evo malo se radilo na maskama, bačen je filer na većinu, sad još treba malo popravit fuševe pa sljedi farbanje...
ko pogodi ko je ova fušerčina na slici dobiva pivo :D (ekipa iz osijeka se ne računa) :D
e da, evo stigla glava danas... nabavio sam i mikuni tm24 al fali par sitnica, planiram i tokom mjeseca naručiti dell vhst28 (karburatora nikad dosta-riječi jednog filozofa :))
moram sad skupit pare za materijal pa vozim skuter kod frenda da povarimo slidere, nosač za hladnjak, bobinu, cdi regler, itd itd..

gokiSP:
laki  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju