Tehnički kutak > Garaža

KF bigbore rox

<< < (178/247) > >>

gumy:
eto nakon malo duže vremena, malo apdejt.. eto skutiša je bio prvi na dragu u vinkovcima, najviše hvala lakiju na pomoći oko šarafanja i uštelavanja, i na posudbi auspuha(nisam imo tvrđih oprugica od bjelih pa je start bio malo banana).. trenutno ide malo na hlađenje jer sam prošli tjedan dobio po nosu od murije nakon što mi je otpala krvava bobina i ugasio se.. skuter je rastavljen, maske idu na farbanje, rade se slideri, dovršava se zadnji kraj nakon pol godine stajanja, plan ga je regat tak da moram rješit svu signalizaciju, o tom po tom.. što je malo zanimljivije je plan koji imam budući da će sada biti za vikend vožnju skuter.. (pm 59 auspuh ili jolly, 28 karb (vhst najvjerojatnije), usis od mita125 sa kolektorom, delta, pm glava) no o tome ću još dobrano razmisliti, dosta novaca je u igri.. eto jedan filmić, finale draga, na jubitubi nema zvuka pa sam ovak uploado.

http://www.megaupload.com/?d=RGHY8ELL

neer:
cemu pripasavat u gromadu od usisa od mita da se naci tassinari za pia i mirna bosna ,,

sven_vx:
jel se radi sta ili si zabusavas? :icon_biggrin:
btw motor je prejeben... :headbang:

Laki:

--- Citat: sven_sp180 - 31 Listopad, 2009, 22:06:29 ---jel se radi sta ili si zabusavas? :icon_biggrin:
btw motor je prejeben... :headbang:

--- Kraj citata ---
ma samo zabusava, moram ga silit da nesto radi ili ja moram uzet i  napravit ;D, sala mala, radi se naveliko, bolesni dijelovi se narucuju, prepravljaju i prave novi unikatni. Detalje neka gumeni kaze

sven_vx:

--- Citat: Laki - 31 Listopad, 2009, 22:29:20 ---ma samo zabusava, moram ga silit da nesto radi ili ja moram uzet i  napravit ;D, sala mala, radi se naveliko, bolesni dijelovi se narucuju, prepravljaju i prave novi unikatni. Detalje neka gumeni kaze

--- Kraj citata ---
ajde super onda ako se radi...jer sve me vise i vise zanima ovaj projekt...moram jednom vidjet tog roxa uzivo...na sljedeci meet koji ce bi tamo kod vas dolazim 100%... :icon_thumright: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju