Tehnički kutak > Garaža
KF bigbore rox
neer:
ma kiza ce furat skiru za ph ...gancy
gumy:
bit će grafita brate na najjače. ovaj tjedan je pannonian tak da se nemičem odavde....
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 16 Kolovoz, 2009, 02:50:00 ---reko mi stocko da vozis njegovog skipera sa PH
--- Kraj citata ---
da,a on će vozit klasu 50 stigo mu je prošli tjedan mhr-team s turpijanja kanala a i u pon-uto treba stić kosa prirubnica,tako da će se idući tjedan šarafatat pun gas,a i 99% kupujemo od cekya onog runnera s mhr-om........a moramo i do HAĆ-a skočit po neke sitnice,a na skipu 25-ica jede g#vn#,nikako je ne možemo poštimat---dok radi u leru,napuni se gorivom i treba mu dosta da probije,treba se igrat s diznama i iglama:laughing7:.......ili kako bi poslovni ljudi rekli-raspored nam je prebukiran :laughing7:
Vjekoslave ako je skiper iz 96.god fensy,onda branimir glavaš nema poremećaj u prehrani :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Gamy s draženom sam najvjerojatnije na panonianu(j.bte nastupa DUBIOZA KOLEKTIV :headbang:),pa se vidimo......ren ako ovo čitaš,naravno da i ti možeš bit s nama......
te-te-ac:
naravno da sam tamo.. :glasses9:
zast ne biti na godisnjici gazenja znakova po selima .. ::)
Drale:
mislim ok je rox ali mi se nesvidja kako stoji amontizer
i da se kurčim malo pred decom ja sam vozio roxa pa se jebite :icon_biggrin:
ugl motor ide ka kuga stari das mu trečinu gasa to je več 70 a još ima dvije trečine
ugl šta reči uloženo je ali kad je gamy kirbajac i to je to...
sta bi tek od roxa bilo da svaki dan od 8 do 11 nisi s curom????
i ono sto svaki high end tjuner must have na takvom skuteru je keihin pwk 28 i teflonsko crijevo kočnice...
stay tuned and grow up
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju