Tehnički kutak > Garaža
KF bigbore rox
gumy:
roxi na točkovima, nosači ucentrirani, sve super, na šaraf su tako da ak bude nekih pi*darija se vrlo lako mogu skinuti i vrati se mina mašina gore...
korišten inox flah 50x5, inox cijevi 20x20, vareno sa co2, nosač od sp180, seleni od sr150..
međuosovinski razmak je 1280 mm, znači 20mm veći nego serijala, trenutno je zadnji amort od sr150 dok ne napravimo distancer za paioli plinski..
sutra stižu djelovi za mašinu pa se ona sastavlja, pa možda padne i koji đir.. :)
doritos:
odlicno izgleda :icon_thumright: svaka cast...projekt za 5 :icon_thumright: stvarno ce biti tempirana bomba na cesti :icon_biggrin: kaj bi s tom maksom zajbavo ove rejsere po zg-u joooj :toothy12:
seba:
super napravljeno,tako nesto cu i ja morat :icon_biggrin:
dijelovi su sutra kod tebe :icon_thumright:
black-rox:
Ovaj nosač mi baš ne uljeva neko povjerenje imam osjećaj da će svaki tren puknut :icon_scratch:
Pupo:
--- Citat: black-rox - 12 Lipanj, 2009, 22:37:14 ---Ovaj nosač mi baš ne uljeva neko povjerenje imam osjećaj da će svaki tren puknut :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Mega fuš, jel treba dalje komentirat?!! AL black ima pravo, stvarno izgleda slabo, kao da je od nekakvog tankog lima napravljeno. Il dobro istestirat prije. Jesu trokutovi koliko toliko jaki, al onaj flah na kojemu su seleni neuljeva baš povjerenje!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju