Tehnički kutak > Garaža

KF bigbore rox

<< < (119/247) > >>

SlowRider:

--- Citat: dino gp1 - 21 Veljača, 2009, 09:40:13 ---I kolika je brzina po gps-u?

--- Kraj citata ---

Pretpostavljam oko 100km/h jer se remen ne podize do vrha variomata.

gumy:
slow je u pravu, maksimala je oko 100-105, ali to mi je najmanja briga, bitno mi je da sam start uspio rješiti zbog dužeg prijenosa..
troši oko 7, 7 i pol litara, ali sad još karb nije uštelan, vozim se bez ikakvog filtera i čak i tada nekad istrokira malo..

ChRiStIaN:
e gumy...gledam malo ova ubrzanja na youtubeu od roxa i ide fkt jebeno! Lijepo ustelan, super ide!  :headbang:

te-te-ac:

--- Citat: gumy - 18 Veljača, 2009, 18:04:16 ---eto stigao drag volan danas... neznam teteac odakle tebi info da je širina prihvata volana na roxu 24mm..

--- Kraj citata ---

ovak ,u pravu si za osovinu (22mm) a ja sam mjerio lulicu (nije bila stegnuta tak da je jedino onda mogla bit 24 ..  ::) neam pojma toi sam danas vidio na 5min...  :icon_biggrin:

to je taman sto je ovaj biser otokario..

gumy:
to sam ja mjerio od oka s ravnalom, izmjerio sam šublerom i promjer je 23mm, a promjer ove lulice je bio 24.5 mm, tako da sam odneo tokaru inox šipku da mi otokari 0.75 mm debljinu da mogu staviti između osovine i lulice..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju