Tehnički kutak > Garaža

KF bigbore rox

<< < (103/247) > >>

gumy:
uvjek sipam ili omv super 100 ili tifon 98.. pa do koliko bi bilo preporučljiv squish a da ne skratim trajnost previše?

hac:

--- Citat: gumy - 19 Prosinac, 2008, 17:09:32 ---uvjek sipam ili omv super 100 ili tifon 98.. pa do koliko bi bilo preporučljiv squish a da ne skratim trajnost previše?

--- Kraj citata ---

ak točiš 100tku možeš ići na na 0,7mm.........dobar squish poboljšava hlađenje klipa i to povečava trajnost,tpr glava neku veliku komp tak da možeš ić sa manjim squishem

gumy:
eto za drndu, da nekvarimo vesu temu, pa može te postove pobrisati...

uglavnom evo roxa što smo radili jednom frendu....

evo linka od stranice iz ove teme... http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=4915.105

setup je na ovom filmiću bio sljedeći: due+ modular, top radilica, dell 21+gljiva, yasuni c16, mhr multivar, delta, torque i stage 6zvono(komplet prijenos moj jer je moj skuter tada bio rastavljen), inače dečko ima obični multi i deltu... serijsko zvono i polutke..

malo sam mu izganjo skuter... neće se majstor ljutiti.... :)

deky_vk:
heheh ma moras malo

gumy:
e da... stigo u ponedeljak par djelova od sebe.... mašina odma bila složena u ponedeljak, sutra idem kod haca, po trophya pa je sutra opalenje.. :) ujedno jedna velika zahvala HAC-u... stvarno bez njegovih savjeta i pomoći nebi skuter upola dobar bio kao što će biti..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju