Tehnički kutak > Garaža
KF bigbore rox
hac:
to je bolcna 10 mm? na knap je ta dimenzija za tolike okretaje a vjerovatno i snagu koju roost izvlači iz TPR
3alfa3:
--- Citat: hac - 26 Kolovoz, 2008, 16:55:11 ---to je bolcna 10 mm? na knap je ta dimenzija za tolike okretaje a vjerovatno i snagu koju roost izvlači iz TPR
--- Kraj citata ---
Potpis.
I Due+ sa Nardom je vec izazivanje vraga na 10mm bolcni
3alfa3:
--- Citat: gumy - 25 Kolovoz, 2008, 21:38:03 ---eo smontirali frend i ja danas malossijev primar, e sad u startu mi je malo slabije, napuca okretaje ali kvačilo dosta proklizuje, međuubrzanja i krajnja su se poboljšala.. jel se može taj start nekako riješiti? trenutno su na kvačilu plave opruge zategnute do kraja i utezi na najtežem položaju.
--- Kraj citata ---
Ne moze. Sve dok se rotacija kuplunga i zvona ne izjednaci, proklizavanje je neizbjezno. To je cijena dulje getribe.
Ali, dobici na krajnjoj brzini bi trebali nadoknadit taj gubitak na samom startu
gumy:
ma danas sam malo razmišljao, vjerojatno ću ga sad složit i prodat, samo ove godine sam potrošio preko 10000 kn na djelove, pa ću skupiti novaca i pred proljeće vjerojatno neki supermoto uzeti ili nešto u rangu z750... dobio sam danas neku ponudu za voziti prvenstvo skutera tak da neću skroz ispasti iz toga..
klipnjača ima lufta pun k, po bloku i u usisu i cilindru je bilo zlatne prašine od klipnjače, igličasti stage6 se nije razletio.
[SB]Replica 180:
moja sucut, umrla je strijela :'( :'(
od pocetka sam bio skeptican, tj. tek od stavljanja roosta.......i prva zrtva 2+ :-[
i od nastupa tpr-a, prognozirao sam skori raspad sustava.....iako ne ovak brzo, i mene je iznenadila vijest :( :(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju