Tehnički kutak > Garaža

KF bigbore rox

<< < (83/247) > >>

hac:
za ovu tvoju samo okruglu ploču napraviš sa 3 rupe da ti vijci pašu na ove od vodene

neer:
imam ja slican alat ko ovaj ore samo sto sam ja napravio s 4 kraka i sarafi se na sva cetiri navoja tak da ne sjebe navoje jer mi se to vec dogodilo

gumy:
eo šta je ostalo od magneta... s klasičnim radapcigerom sam ga skidao, i tak i tak ću ga baciti pa mi se nije dalo zajebavati :laughing6: kak je to puklo usro sam se  :laughing6: zvat ću sutra piccilo da vidim kolko je novi magnet, ili ak netko zna di bi još tog moglo bit za kupiti..

hac- taj alat što ti imaš, tak nešto ima laki, samo što se šarafi na sva 3 navoja od vodene i s tim isto nije išlo, ovaj puta sam mazao i masti na osovinu radilice i magnet i opet je zapekao

neer:
cini mi se da to mazanje djeluje samo na djelovima koji se ne griju pretjerano jer ovako tot mast se zapece najbolje onda na suho pa malo wd spricnut i tek tada skidat.ja sam isto stavio masti na magnet kao ti tj. to sam vidio kod tebe pa izgleda da cu se i ja namucit hehe ali imam viska magnet nema veze  :toothy10: .

gumy:
ma bio sam i sa wdom špricao kad je prvi puta zapeklo i neide... stvarno mi nije jasno zašto idioti nisu napravili navoj na magnetu... ovo s tot masti je funkcioniralo prvih tjedan dva, jer sam ga bio skidao par puta i išlo je bez problema...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju