Tehnički kutak > Garaža
KF bigbore rox
gumy:
eto rješim primar od malossija od snakea s foruma, i taman kad pomislim da nema više ulaganja eto jučer mi lagano počne nešto zvoniti, čuje se kao da je iz dekla, i to samo od 3000-8000 okretaja, poslje se nije čulo, niti na leru. i danas počne gadno zvoniti, kao da variomat nije dobro zašarafljen. sve poskido, sve ok, pregledo usis, auspuh rastavio (i tamo sam našao cirkus- pukla unutar silencera ona dugačka cijev što ide kroz sredinu na dva djela-odnet ću to sutra zavariti), i ajd prije skidanja cilindra provjerim magnet ono magnet se razdvojio na 2 djela, posavijao šarafe od vodene i malo mi propeler sad ima lufta(repariro vodenu prije 500-ak km). ajd bolje i to, već sam pomislio da je radilica prolupala.... e i to naravno nije sve, jučer idem bratu neš kupit i stavim skuter da se zagrije, i odem uzet kacigu i padne s nogara na desnu stranu, i naravno da su se plastike ljepo izgrebale.... sva sreća pa auspuhu nije ništa
i eo jedan filmić od popodne, ljepo ga šrota :laughing6:
dino_sk:
a jbg ,to tak ide uvijek nesto
btw. lijepo ide rox na prednji :toothy12: :toothy12:
hac:
to je neka greška u izradi magneta vjerojatno,al opet i okretaji su........ dobro pa nije pukao skroz, izmotao bi radilicu sigurno
SlowRider:
Mozda je napukao od prije ako si ga skidao nekom fus metodom :dontknow:
gumy:
magnet sam uzeo polovni i bio je u dobrom stanju, bez oštećenja ikakvih i gluposti, stari magnet sam sj#bo jer je bio zapekao jebeno i skidao ga sa dvokrakim radapcigerom i cjeli se savio..
hac-eto sva sreća, gledao sam luft na radilici na osovini ima nešto sitno sitno, izdržat će to do zime pa ću onda novu radilicu staviti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju