Tehnički kutak > Garaža

KF bigbore rox

<< < (77/247) > >>

P.A.L.A.C:
a gljiva?? ili je ja ne cujem ili je nema??

premda na takom bolesnom setupu je grijeh vozit airbox.

ja ne bi imo srca. lol

gumy:
ne varaš se, airbox je :)... i po meni za airbox odlično prima gas..  naručio sam sad stage6 double layer preko haca, onu malu, imao sam neku rms žičanu a nisam to htjeo staviti...

gumy:
probao sam se malo igrati sa torqueom, stavio sam torsion control i probao sam podesiti polutku na manje stupnjeva(36 ak se ne varam). vrti se dosta u prazno i bio na skoro 14000, stavio sam i 0.2 gr teže rolice, okretaji su sad sitno preko 13000 i neide kak spada, ima više momenta al kad se razvrti stoji na mjestu skoro u odnosu na prije, probati ću staviti žutu centralnu pa da vidim kako će onda funkcionirati.. ako ništa vraćam sve kako je bilo prije. ona mast koja ide u polutku, vidim da malossi to daje posebno, kakva je to mast?

bacio se u trošak uzeo ngk br10eix svječicu, dobio sam nekih 200-ak okretaja na ful gasu i življe se skuter razvrti s njom
kad ovo s prijenosom probam sve kombinacije ću probat opet 24 staviti, stigla gljiva pa da vidim kak će raditi..

ichko:
Extra skuter i po stylu i po tuningu,koja mu je krajnja otprilike mjereno po nekim drugim motorm jer je na roxa do 80 pa nemos znat

gumy:
po satu od nekih velikih motora oko 120, po ovom satu dođe do 0 skroz.. trebao bi duži prijenos ići ovo su samo prevrtavanja pa ga rjetko kad vozim preko 100 po satu..

probao sa žutom centralnom, skuter ide slično ko prije ali ima zadršku u međuubrzavanjima oko pola sekunde dok digne okretaje, tako da ću sve vratit kako je bilo... sutra spajam čuku za temperaturu, pa za vikend ću probat karb naštelat da vidim jel ga se isplati staviti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju