Tehnički kutak > Garaža
KF bigbore rox
hac:
ide odlićno,ovo malo lutanje sa okretajima je najbolje overangom rješit..........kolika je razlika u odnosu na due ,teorijski bi trebala bit razlika 1-2 konja ,koliko se osjeti u stvarnosti realno?
te-te-ac:
super :icon_thumright:
kada jednog ljepog dana dodem u OS dat ces mi da opizdim koji wheelie :icon_biggrin: :toothy10:
iskreno se nadam da se vidimo uskoro :headbang:
Crazy Kuree:
tek od 50 povuče ko turbo kad se uključi :headbang: do 80 je dok trepneš, jedino te start jebe koliko vidim
gumy:
--- Citat: hac - 19 Srpanj, 2008, 22:48:08 ---ide odlićno,ovo malo lutanje sa okretajima je najbolje overangom rješit..........kolika je razlika u odnosu na due ,teorijski bi trebala bit razlika 1-2 konja ,koliko se osjeti u stvarnosti realno?
--- Kraj citata ---
puno bolje se skuter razvrti u odnosu na due, ima više snage i na više okretaja se vrti(govorimo o neprerađenom due i tpr što se tiče timinga kanala), vxr200, beverly200 multivar, nexus 250 multivar mi nemogu prismrditi, start bi eventualno se poboljšao sa crnim oprugicama ali neda mi se kemijati kad je i ovak sasvim zadovoljavajuće :D
SlowRider:
Gumy jel znas mozda da li ima razlike u razvrtavanju sa i bez kuplunga anlasera?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju