Tehnički kutak > Garaža

KF bigbore rox

<< < (69/247) > >>

gumy:
stigao tpr danas.. :) namontirano, razrađivan je 2 puta po 10 minuta sa sat vremena hlađenja između, treće grijanje 5 minuta i lagana vožnja, napravio sam nekih 25km, par puta sam ga stisnio i ide dosta dobro, treba karb još uštimat, trokira na ful gasu malo, stavio sam diznu 82 dok se ne razradi što sam prije imao na gljivi, sad sam stavio na airbox i mogu reći da auspuh ima prejeben zvuk.. sutra ću probati sa 78, mislim da će to biti ok, u svim ostalim otvorima gasa radi odlično.. ispolirao sam malo ispuh i glavu, klip mi se nije dalo.. inače skuter radi ko sisa, bez ikakvog čudnog zvuka..

ovaj termometar što sam do sada imao na običnoj glavi mi ne stane u modular, jer se može on skratiti a da i dalje pokazuje temperaturu, ili jel se negdje da nabaviti kraći?

vpucko:
uuuuuuuuuu erotski ;) kad mozemo doc probat heheh ;)

black-rox:
Koji karb imaš sada gore je možda pwk jer onda znam zašto ti troka na full gasu...

igor.sb:

--- Citat: black-rox - 17 Srpanj, 2008, 13:23:26 ---Koji karb imaš sada gore je možda pwk jer onda znam zašto ti troka na full gasu...

--- Kraj citata ---

prosvijetli nas  :toothy11:

i ima dellorto 21, a to mozes zakljuciti i po velicinama dizne koje spominje  :icon_tongue:

black-rox:

--- Citat: igor.sb - 17 Srpanj, 2008, 13:42:08 ---
--- Citat: black-rox - 17 Srpanj, 2008, 13:23:26 ---Koji karb imaš sada gore je možda pwk jer onda znam zašto ti troka na full gasu...

--- Kraj citata ---

prosvijetli nas  :toothy11:

i ima dellorto 21, a to mozes zakljuciti i po velicinama dizne koje spominje  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Onda neznam a na pwk jebe power jet ako troka na full gasu :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju