Tehnički kutak > Garaža

KF bigbore rox

<< < (67/247) > >>

gumy:
dihtmasa je neka po 30 kuna, piše da drži do 350 stupnjeva... e sad tamo mi je sitno puštao pa sam namazo sada da vidim jel oće ali nisam još stigao isprobati..
ima i wurthova, kontam da je kvalitetnija ali košta 80 kn..

za sad sam s ovom sredio vodenu i ništa ne pušta

3alfa3:
Ni jedna diht masa ne moze izdrzati temperature na grani... Mozda par desetaka km.
Svasta sam isprobao po tom pitanju (na nardu) i jedino je problem slinjenja (a i buke u odredjenoj mjeri) rijesilo varenje grane za flandju.

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 12 Srpanj, 2008, 01:17:22 ---Ni jedna diht masa ne moze izdrzati temperature na grani... Mozda par desetaka km.
Svasta sam isprobao po tom pitanju (na nardu) i jedino je problem slinjenja (a i buke u odredjenoj mjeri) rijesilo varenje grane za flandju.

--- Kraj citata ---

Od cega je onda gumica na yasuniju, jer ja imam na spoju flandje i grane gumicu da sprijeci ispustanje plinova i slinjenje  ???

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 12 Srpanj, 2008, 09:03:43 ---
--- Citat: 3alfa3 - 12 Srpanj, 2008, 01:17:22 ---Ni jedna diht masa ne moze izdrzati temperature na grani... Mozda par desetaka km.

--- Kraj citata ---

Od cega je onda gumica na yasuniju, jer ja imam na spoju flandje i grane gumicu da sprijeci ispustanje plinova i slinjenje  ???

--- Kraj citata ---

Gumica na spoju grane i flandje? Aj slikaj  -  nije da ne vjerujem, ali bas bi to volio vidit

Pravilno podesen skut grije granu na 650 stupnjeva C. Uz to dodas vibracije grane u flandji i skuzis zasto diht masa tu nema sanse na duge staze.

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 12 Srpanj, 2008, 12:24:39 ---
--- Citat: SlowRider - 12 Srpanj, 2008, 09:03:43 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Gumica na spoju grane i flandje? Aj slikaj  -  nije da ne vjerujem, ali bas bi to volio vidit

Pravilno podesen skut grije granu na 650 stupnjeva C. Uz to dodas vibracije grane u flandji i skuzis zasto diht masa tu nema sanse na duge staze.

--- Kraj citata ---

Ja ti kazem da je tako, trust me :icon_thumright: . Evo bas nemam sliku gdje se to jasno vidi, pogledaj na slikama da ima jedna gumica vise i unutar grane je istokareno za nju. I to bas dobro dihta, to i ja prvi put vidim jer nije uobicajeno.

Evo i upute:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju