Tehnički kutak > Garaža
KF bigbore rox
black-rox:
Fora izgleda slikaj po danu da vidimo i trebal si skinut disk dole kad si farbal bilo bi ti lakše :icon_thumright:
igor.sb:
mogo bi i neki filmic nabaciti da vidimo kako to kljuse ideee
:skuter:
gumy:
snimim neki filmić kad ga sastavimo, evo jedna još slika mašine, već je mrak pao dok sam se sjetio uslikat :laughing6:
nesviđa mi se vodena tak u crnom, pa ću ju ispolirat, negdje sam na trećini puta, nemam više volje se danas drkat s tim.
pitaNS:
sutra je novi dan... :toothy9: :toothy9:
IKO:
--- Citat: gumy - 07 Siječanj, 2008, 00:46:06 ---eto mal mi dosadno, trebao bi učiti al mi se neeeda.. pa da predstavim svoju drlu.. :)
aerox 2004. godište, rossi replica, od djelova ima sljedeće: due+ prva specijala, malossi rhq radilica i koyo ležaji, polirani blokovi i mal cilindar, shot, dellorto 21, tpr vario, delta, malossi polutke(čini mi se s overrangea) i zvono, polini big valve usis, rms prirubnica, trenutno je neka bzvz rms gljiva al služi svrsi. gume su sava mc29, eto od stylinga skinuti retrovizori i tablica... :laughing6: uskoro ide nova boja i nalje.. :)
--- Kraj citata ---
nisi ga triba opće piturat,scoot je odličan,samo promini te žmigavce,kupi neke bile ili neke druge,to mu je jedina zamjerka :headbang: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju