Tehnički kutak > Garaža

KF bigbore rox

<< < (44/247) > >>

gumy:
meni je frend objasnio zašto je bolje da bude polirano, a isto tako sam se i uvjerio kad je drugi na sp-u ispolirao blokove i kanale u cilindru, skuter se preporodio.. sutra ako stigne magnet je opaljenje pa ćemo vidit kakva je razlika...

3alfa3:

--- Citat: neer - 31 Svibanj, 2008, 23:54:33 ---cek jel ti spominjes busenje klipa kako? sta? gdje? zasto??

--- Kraj citata ---

Hladjenje pregrade ispuha....
Busi se rupica(e) na stjenci klipa tamo gdje klip prelazi preko pregrade ispuha kako  bi se pregrada sto bolje hladila. Kod pregrijavanja pregrade strada karika jer zapinje malom povrsinom o pregradu...

Valjda su na to decki mislili

black-rox:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Lipanj, 2008, 12:32:25 ---
--- Citat: neer - 31 Svibanj, 2008, 23:54:33 ---cek jel ti spominjes busenje klipa kako? sta? gdje? zasto??

--- Kraj citata ---

Busi se rupica(e) na stjenci klipa tamo gdje klip prelazi preko pregrade ispuha kako  bi se pregrada sto bolje hladila. Kod pregrijavanja pregrade strada karika jer zapinje malom povrsinom o pregradu...

--- Kraj citata ---
Upravo to :icon_thumright:

neer:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Lipanj, 2008, 12:32:25 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
e hvala puno na odgovoru.ja sam sebi nedavno ispolirao usisne kanale i ispuh nadam se da ce ici dobro kad dodje paljenje

gumy:
stigle ostale maske, sljedeči tjedan ide farbanje... mašina sastavljena, treba još stavit magnet, auspuh i prijenos.. valda neće padat kiša sutra.. :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju