Tehnički kutak > Garaža

KF bigbore rox

<< < (39/247) > >>

igor.sb:
zvao sam danas za onog roxa u par navrata, al ovaj isus se nije javljao  :dontknow:

speed:

--- Citat: gumy - 05 Svibanj, 2008, 18:53:48 ---eto naručene plastike, podnica je 300kuna, ralica je 200kuna, desnu bočnu sam dogovorio sa slowriderom.. :) ići će opet u istu boju, nemam volje šmirglat opet sve maske, a nemam ni ideje u koju bi mogao ofarbat... što se tiče auspuha malo sam prerezo taj dio što je bio iskrivljen, pa ću počet štedit za novi....

--- Kraj citata ---
lijepo te oplelo po đžepu,a nije ti to bas trebalo,sad skini sve plastike i hvatajte balans na 90 pijani :toothy3:

gumy:
a hebiga, šta je tu je, jedino me tješi to što  na ovim starim plastikama je bilo puknuto par nosača od prije pa nije stajala baš odlično, ovo će sad bit ko novo, a i taj dio podnice di se stavljaju noge je konstatno bio prljav, sad ću to ostaviti crno, jedino ću poklopac od akomulatora ofarbat u bijelo.

speed:

--- Citat: gumy - 05 Svibanj, 2008, 19:20:36 ---a hebiga, šta je tu je, jedino me tješi to što  na ovim starim plastikama je bilo puknuto par nosača od prije pa nije stajala baš odlično, ovo će sad bit ko novo, a i taj dio podnice di se stavljaju noge je konstatno bio prljav, sad ću to ostaviti crno, jedino ću poklopac od akomulatora ofarbat u bijelo.

--- Kraj citata ---
ili stavi aluminijske pdonice :toothy11:

seba:
Svaka čast!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju