Tehnički kutak > Garaža

KF bigbore rox

<< < (37/247) > >>

Tommek:
ma doro ajde nije vama nista.mogli ste nezgodnije proci.ebo motor. :icon_thumright:

Crazy Kuree:
 :laughing9: i pijaniji sam vozio pa nisam upo hahaha al loše je u toj priči kad si pijan samo bi divljo a refleksi kasnu tak da meni se skoro izvrne skuter na zadnjem i tek onda kočnicu stiskam a u vagu pijan hahaha to treba moć. nevalja vozit pijan al eto nisam reko da neću opet  :dontknow: šteta za shot, ja kad sam se u auto zabio prvo šta sam pogledo je auspuh da vidim jel šta bilo hahha i bio je netaknut srećom

gumy:
ma ajd da sam sam bio onda bi bez bed vozio, neg smo ga počupali s nekih 90 i još me frend počupo i sam nas je iskipo, držo sam i kočnicu i pustio gas al nemoš pri toj brzini ništa, maltene ni nema vage kad vas je dvoje.

a malo ću auspuh probat izvuč, prefarbat ga i bit će dobro, performanse su ostale iste, jedino mal zvoni na nekim okretajima al ko ga hebe

[SB]Replica 180:

--- Citat: gumy - 04 Svibanj, 2008, 19:57:15 ---ma ajd da sam sam bio onda bi bez bed vozio, neg smo ga počupali s nekih 90 i još me frend počupo i sam nas je iskipo, držo sam i kočnicu i pustio gas al nemoš pri toj brzini ništa, maltene ni nema vage kad vas je dvoje.

a malo ću auspuh probat izvuč, prefarbat ga i bit će dobro, performanse su ostale iste, jedino mal zvoni na nekim okretajima al ko ga hebe

--- Kraj citata ---

ludi djecace  :angry7: :angry7:  :toothy9:   jel o cerni bio otraga???   ajd bitno da ste vi u komadu......
ak hoces sredimo ti igor i ja jednog cijelog roxa bez papira za sicu love  :headbang:

igor.sb:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 04 Svibanj, 2008, 20:32:45 ---ak hoces sredimo ti igor i ja jednog cijelog roxa bez papira za sicu love  :headbang:

--- Kraj citata ---

::) ko da cemo ga maznuti lol

ako si za, treba vidjet tocno koja je lova, je da plastike nisu u prebajnom stanju, i polupane su malo, koliko? ne znam tocno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju