Tehnički kutak > Garaža
KF bigbore rox
anton34:
Jako lijepo :icon_thumright:
gumy:
igor.sb - hahahha priznajem kriv sam.. :D :laughing6:
vpucko - treba taj distancer i subframe kako blackrox kaže, to je nekih skoro 100 eura + prirubnica je otprilike nekih 40-50 eura - a sad da ću za te novce dobit tolko poboljšanje nevjerujem.. :) na zadnjem mi se gušio nakon duže vožnje sa serijskim usisom, kad sam stavio ovaj polini se počne gušit tek kad bude na rezervi..
gumy:
maske poskidane, mašina rastavljena, blokovi idu na farbanje u crno, cilindar klip nakon otprilike 4000km od prva specijale u odličnom stanju, jedino promjenit kariku i igličasti, te osigurače. radilica i ležaji nakon 5000km bez mm lufta, semerinzi nimalo ne puštaju, sutra se kanali u cilindru šire i poliraju pa da vidimo razliku :)
ChRiStIaN:
jebenica! ;)
speed:
--- Citat: gumy - 12 Siječanj, 2008, 01:08:59 ---maske poskidane, mašina rastavljena, blokovi idu na farbanje u crno, cilindar klip nakon otprilike 4000km od prva specijale u odličnom stanju, jedino promjenit kariku i igličasti, te osigurače. radilica i ležaji nakon 5000km bez mm lufta, semerinzi nimalo ne puštaju, sutra se kanali u cilindru šire i poliraju pa da vidimo razliku :)
--- Kraj citata ---
stavi si prije farbanja primer za aluminij,jer ce ti se gulit boja ako ne stavis
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju