Tehnički kutak > Garaža

KF bigbore rox

<< < (26/247) > >>

hac:

--- Citat: gumy - 20 Travanj, 2008, 19:43:05 ---hac- što se tiče prijenosa, jel treba samo sekundar mjenjati ili? koji bi omjeri bili dobri?

--- Kraj citata ---

a šta nađeš jeftinije,primar ili sek,nekih 15% produljenje če se fino osjetit.......jedino mogao bi ti bit još veči problem s kvačilom,jer sa produljenjem kvačilo u startu više proklizava i još se više grije zvono...........ja u stvari imam jako dugačko produljenje cca 40tak % kad računaš da sam imao prvo AC getribu,pa stavio dužu od LC i nakon toga na LC primar još polini sekudar i trekker se odlićno ponaša,očekivao sam da ovaj zimski setup neče moć vuči tako dugačku getribu,ali nema nikakvih problema ni na tom gus setupu

Hrga:

--- Citat: gumy - 20 Travanj, 2008, 23:50:21 ---da, išli smo se do vinkovaca provozat da ga razradimo.. :)

--- Kraj citata ---

tamo pred izlazom jeste skuzili onog lika sto je iso za vama  :laughing3: :laughing3: na onom choperu

SlowRider:
Ja se dvoumim koju kombinaciju da ubacim u getribu.

Sve je na stolu i spremno, al nemogu se odluciti sto odabrati.
Staviti samo malossi primar, ili staviti malossi primar i AC sekundar :icon_scratch:

gumy:
hrga - neam pojma, bio je neki lik na plavom aeroxa i neki sa crvenim derbijem...

eo danas meni zamjenili semeringe u vilama, i stavili motul 15w ulje, vile su dosta tvrđe, tj imaju sporiji hod.. sutra mi dolazi auspuh s varenja pa ću isprobat popodne... :)

igor.sb:
jel to černi testira roxa  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju