Tehnički kutak > Garaža
KF bigbore rox
hac:
--- Citat: gumy - 20 Travanj, 2008, 19:43:05 ---hac- što se tiče prijenosa, jel treba samo sekundar mjenjati ili? koji bi omjeri bili dobri?
--- Kraj citata ---
a šta nađeš jeftinije,primar ili sek,nekih 15% produljenje če se fino osjetit.......jedino mogao bi ti bit još veči problem s kvačilom,jer sa produljenjem kvačilo u startu više proklizava i još se više grije zvono...........ja u stvari imam jako dugačko produljenje cca 40tak % kad računaš da sam imao prvo AC getribu,pa stavio dužu od LC i nakon toga na LC primar još polini sekudar i trekker se odlićno ponaša,očekivao sam da ovaj zimski setup neče moć vuči tako dugačku getribu,ali nema nikakvih problema ni na tom gus setupu
Hrga:
--- Citat: gumy - 20 Travanj, 2008, 23:50:21 ---da, išli smo se do vinkovaca provozat da ga razradimo.. :)
--- Kraj citata ---
tamo pred izlazom jeste skuzili onog lika sto je iso za vama :laughing3: :laughing3: na onom choperu
SlowRider:
Ja se dvoumim koju kombinaciju da ubacim u getribu.
Sve je na stolu i spremno, al nemogu se odluciti sto odabrati.
Staviti samo malossi primar, ili staviti malossi primar i AC sekundar :icon_scratch:
gumy:
hrga - neam pojma, bio je neki lik na plavom aeroxa i neki sa crvenim derbijem...
eo danas meni zamjenili semeringe u vilama, i stavili motul 15w ulje, vile su dosta tvrđe, tj imaju sporiji hod.. sutra mi dolazi auspuh s varenja pa ću isprobat popodne... :)
igor.sb:
jel to černi testira roxa :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju