Tehnički kutak > Garaža

KF bigbore rox

<< < (240/247) > >>

gumy:
da napišem par stvari o auspuhu nakon što sam se sjetio nakon 2 mjeseca spojiti obrtaljku.
sa multivarom i 11.5 gr valjčićima i serijskim centralnim federom(našao sam neki tvrđi od malossi dugačkog bijelog) su okretaji kroz ubrzanje 8000 (+-100) okretaja. okretaje na maksimalnoj brzini nisam mjerio ali vjerujem da bi porasli za nekih 400-500 okretaja.
trenutno je paljenje i cdi od AC struje sa standardnom kajlom jer u slučaju s topovom je puno veće temperature dostizao na ful gasu (cca 5-10 stupnjeva), a ovako i mrvicu bolje ide. oprugice na kvačilu su bijele iz seta za deltu (počinju odvajati na cca 4000 okretaja, dok ful odvajaju na cca 5000 do 5500) i po meni nema smisla ići na tvrđe (probao sam deltu s crvenim i start nije bio nikakav, samo je proklizavalo kvačilo). ovako je start odličan i stalno odvaja na zadnji.
što se tiče karburatora, stavio sam 158 diznu, dok sam na serijskom auspuhu imao 145-8, i konačno sam prije par dana se poigrao s iglama. stavio sam siromašniju iglu ali za zub više nego s bogatijom.
odaziv na gas je odličan, nema nikakvih gušenja i trokiranja, od 1/4 gasa pa do ful gasa radi maltene ko 4t skuter, znači mogu se po gradu i mirno voziti da ne buči baš pretjerano a da pritom ne trokira i ne trza.
stavio sam i termostat jer po ovom vremenu mu trebalo cca 15minuta da dođe do neke radne temperature od 60c, ovako mi se ugrije nakon već 5 minuta vožnje (termostat otvara na cca 55 stupnjeva i temperatura mi rjetko sada prelazi 70c)
kada još zahladi skuter ide na rastavljanje i 99% da ide rega na veliku tablicu, imam još puno detalja za odraditi preko zime, mjenjati ću volan, moram signalizaciju rješiti, support arm, nove gume, ugl puno sitnica koje kao i inače kad se skupi na hrpu budu najskuplje.

mhr-team:
svaka čast odlično si ti to sredio....
i sviđa mi se što ide na veliku tablicu, jer pretpostvljam da ti je više i murija i sve presjelo kad se nemožeš ko čovjek provozati po gradu....

p.s. daj koju sliku  :)

CoK:

--- Citat: mhr-team - 05 Listopad, 2010, 13:11:15 ---svaka čast odlično si ti to sredio....
i sviđa mi se što ide na veliku tablicu, jer pretpostvljam da ti je više i murija i sve presjelo kad se nemožeš ko čovjek provozati po gradu....
p.s. daj koju sliku  :)

--- Kraj citata ---
vec ko kralj  ;D

okretaji su malo nizi od jolly mota ali sve je to tu negdje

sta da ti kazem, makina je za popizdit...kak ces tu tablu rijesit? atest, spaga, rama od roxa 100  ;D

jel ikako moguce izmjerit krajnju sa tim cudom?  ::)

gumy:
pa ići će ili rama od aeroxa 100 ili od sr150, jebiga s ramom od sr-a bi imao malo više zajebancije s pripasavanjem maski ali ju je lakše naći i odma imam nosač mašine, jer neznam kako je točno rješen na aeroxu100 nosač, vjerojatno bi onda ovo moje trebalo malo prepraviti. bilo kako bilo, jedan dan davljenja frenda s aparatom za varenje ne gine :)
a krajnju neznam, sa serijskim auspuhom sam s vjetrom u leđima i zalegnut išao cca 145 po dig. satu od horneta 600.
vjerujem da bi s ovim auspuhom bila mrvicu veća krajnja ali nisam probao mjeriti.
planirao sam stavljati duži prijenos, jer imam filing da ima snage da ga izgura.
što se tiče slika, imam neke što smo se slikali di se može vidit dobro skuter, fotić na mobu mi je u kur*u i slike izgledaju preloše.

mhr-team:
ova zadnja slika, je ono, vrh... premoćna...
motor je za 10,nemam riječi... kombinacija boja također.... ono, rox by jaguar edition  ;D

znači rox ide kao dobro slošen high end, bar gledano po krajnjoj?

i jedno pitanje, možda malo i glupo, jer znam koji bi moj odgovor bio, ali da i tebe pitam....
znam da si ga radio par godina, truda, novaca, živaca da ne govorim koliko ti je pojeo.... i dali bi ga prodavao? i ispod koje cijene ga nebi dao?  :)

mislim nisam kupac, al čisto me zanima  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju