Tehnički kutak > Garaža
KF bigbore rox
gokiSP:
Jel morate o tome javno po forumu?
gumy:
--- Citat: ivan pralas - 18 Srpanj, 2010, 21:03:11 ---gumy skut je stvarno bomba,stvarno si puno para i truda ulozio u njega :notworthy: :notworthy:
vidio sam ga na street race-u kad je bilo i skut je stvarno super izgledao,ne mogu zamisliti kako tek sad izgleda uzivo :drunken_smilie: :o
--- Kraj citata ---
ma ono je bio cirkus, svaka maska druge boje sam da liči na skuter
što se tiče tehničkog, vračam serijsku minareli mašinu i tak prolazim :P
vktr:
moram priznat gumeni, nije loš motorin
tajfun:
najljepši rox što sam vidio.jasno da može i bolje što se tiče stajlinga ali nisu svi puni para da bacaju novac na kromiranje npr nakon što se pošteno izmučiš polirat felge i takve sitnice tako da je ovo za mene vrhunac tuninga 180 2t zvjerki na ovom forumu uz naravno zip 210.jedina stvar koju bi napravio je glavčina za zadnju felgu s roxa.da se moglo vjerovatno bi napravio već ali ja u glavi imam već kako bi napravio na tokarski i trebalo bi radit samo neznam kako bi napravio one zube u rupi što ide na sekundar ali vjerovatno napravit rupu na glavčini točno u centru u dimenziji sekundara ali bez zubaca i onda stoplit rupu tu tj. rub rupe i uprešat sekundar i naravno izvadit ga prešom te onda završnomalo sredit zubce kad se ohladi i ispravit ako je došlo dositnijih deformacija.kad bi imao disk glavčinu i sekundar od sp-a čisto radi dimenzija pokušao bi napravit to i ako budem u prilici izmjerit ću sve i ako je moguće pokušat ću napravit to.po nekoj logici nebi trebali bit problem ali naravno kemijanje serijske glavčine ne dolazi u obzir nego komad željeza i na tokarski.zajebancija jest ali ako teoretski je moguće (što nemogu znat jer nemam dimenzije za sp od ničeg gore navedenog) možeš pokušat ako imaš dostupan tokarski negdje a ako ne ili neznaš radit na njemu tokar nebi puno tražio za to.
pozdrav
SlowRider:
--- Citat: tajfun - 19 Srpanj, 2010, 05:15:23 ---jedina stvar koju bi napravio je glavčina za zadnju felgu s roxa.
--- Kraj citata ---
mislim da felga od roxa ne moze ici zbog celjusti i diska od SP-a :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju